Lähetysten seuraaminen

Lähetysten seuraaminen on helppoa! Toimitamme lähetyksien tarkemmat seurantatiedot aina toimituksen yhteydessä sähköpostitse. Seuranta onnistuu myös kootusti ja näppärästi omalta asiakastililtä!

Lue lisää:
Lähetysten seurantatunnus

Lähetysten toimitustapa
Toimitukset Mäntsälän noutopisteeseen
Saat paketin seurantakoodin sähköpostiisi, kun tilauksesi toimitetaan matkaan varastoltamme. Seurantakoodi on toiminnassa heti toiminnassa. Voit tarkistaa tilauksen ajantasaisen käsittelytilanteen asiakastililtäsi.
 
Huom! Koronaviruksen vaikutukset toimituksiin ovat tällä hetkellä minimaaliset. Tarkemmat tiedotteet aiheeseen Koronan vaikutukset -sivullamme. 
Lähetysten toimitustapa
 
  • Toimitustapa: Posti tai Matkahuolto
  • Toimitusaika: 1-3 päivää lähetyksestä
  • Seurantatunnus MH- tai JJFI-alkuinen

Pienimmät ja kevyimmät tuotteet toimitetaan matkaan Postin kirjelähetyksissä, eikä näiden seuranta ole mahdollista. Huom! Ennakkotilaus tai -tilaustuotteissa toimitusaika kerrotaan aina tuotekohtaisesti. 

Matkahuollon (MH-) paketteja voi seurata Matkahuollon seurantapalvelussa: 
Postin (JJFI-) paketteja pääset seuraamaan Postin lähetysseurannassa:


Toimitus noutopisteeseen (Mäntsälä, Yhdystie 1)
Toimituksen tapahtuessa noutopisteeseemme, toimitusaika on tyypillisesti yhden arkipäivän. Lähetämme viestin asiakkaalle kun toimitus on noudettavissa.

Huom! Noutopiste ja Suomi-varastomme sijaitsevat eri paikoissa, joten nouto onnistuu tilauksen tekemisen jälkeen vasta seuraavana arkipäivänä.  
 

InicioInicio

¿Está pagina fue de ayuda?
Sí 0
No 2
Error/Incorrecto 2