Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Tilläggsutrustning för Xiaomi Yi 2 actionkamera 17 delar
Allt du behöver till din actionkamera samlat på ett ställe, till ett förmånligt pris!

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Taika P.
    Taika P. (2019-01-22)

4/5 Tämä lisävarustesetti yhdistettynä Xiaomi Yi 4K WiFi action-kameraan on jos ei nyt ihan välttämätön niin ainakin lähes. Vesitiivis kotelo on ollut vesitiivis parin vuoden käytön jälkeenkin. Sähköähän kamera syö, joten tupla-akut timivalla laturilla tarpeen.
- Porvoo, Finland - ()
5/5 Laturi on todella kätevä ja vara-akut on välillä tarpeen. Vesitiivis kotelo toimii, paitsi jos haluat muuttaa resoluutiota kesken sukelluksen ja avaat sen pinnalla. Kosteus pääsee sisään avatessa ja lasi voi mennä huuruun, ei onneksi pilaa kameraa pieni kosteus.

Laukku on todella kätevä kaiken kuljetukseen, joskin kolot on hassun muotoiset joillekin esineille.
- Tampere, Finland - ()
3/5 Täydellinen setti, ilman tätä ei pärjää! Vesitiivis kuvauskotelo tosiaan pitää vettä, kaikki hihnat ym. Vaikuttavat kestäviltä, hyvät säädöt. Vain valkoinen "reuna/yleis- suoja oli naurettava. Ei sopinut kameraan ollenkaan, ihan liian "lörpsähtänyt" siitä kuva.
- Turku, Finland - ()
3/5 Tilasinpa tämän sefie/kolmijalkakepin 2 viikoa sitten ja yllätys olikin, kun se saapui jo 2 viikon kuluttua. Pettymys olikin , kun avattuani paketin, huomasin, että kaukosäätöpalikka puuttui sille vartusta kolosta. Olen ilmoittanut asiasta asiakaspalveluun ja odottelen nyt jatkotoimenpiteitä.

terv. Kari Sippola, Rauma
- Rauma, Finland - ()
5/5 Nämä on ehdoton ostos kameran yhteyteen. Lisäisin paketiin vielä tripodin. Mutta näilläkin pärjää. eritoten akut ja latausalusta iso plussa.
- Valkeala, Finland - ()

Tilläggsutrustning för Xiaomi Yi 2 actionkamera 17 delar

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

  • Snabb leverans
  • Gratis frakt
  • 30 dagars öppet köp

Tilläggsutrustning för Xiaomi Yi 2 actionkamera. Detta set innehåller 17 näst intill nödvändiga tillbehör för den som vill filma under svåra förhållanden. Med kameran levereras nämligen inga tillbehör.

I denna förpackning ingår bland annat ett vattentätt skal, pannband, bärsele och andra nytta tillbehör. Ingår gör även en kameraväska som rymmer själva kameran och några av de viktigaste tillbehören.

Allt du behöver till din actionkamera samlat på ett ställe, till ett förmånligt pris!


Specifikationer:

Medföljer:

879 kr Inkl. moms 25%
eller 55kr/månad
Antal  Lägg i kundvagnen »

Lagersaldo: 1 st
Skickas från vårt lager i Finland. Leveranstid ca 4-6 arbetsdagar.

- Information om betalningsmetoder

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: