Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Tilläggsutrustning för Xiaomi Yi 2 actionkamera 17 delar
Allt du behöver till din actionkamera samlat på ett ställe, till ett förmånligt pris!
  • Tilläggsutrustning för Xiaomi Yi 2 actionkamera 17 delar

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Taika P.
    Taika P. (2019-01-22)

4/5 Avasin paketin ja tutustuin sisältöön ja huomasin että osa tavaroista on mitoitettu keskiverto aasialaisen mukaan eikä oikein sopinut elintaso levityksen saaneen suomalaiseen.

Muuten laatu tuntui vastaavan odotuksia eikä mitään ei ole hajonnut monen käyttökerran jälkeen. Eli pienemmälle todella oiva varuste valikoima.
- Inkoo, Finland - ()
5/5 En ole aivan kaikkia ehtinyt vielä kokeilla mutta otsa- ja rintaremmit ovat olleet jo kovassa käytössä fillarivideoita kuvatessa. Laukussa kamera ja tärkeimmät säilyvät ja kulkevat mukana turvallisesti. Laturi ja lisäakut ovatkin välttämättömät tällä käytön määrällä. Kun kamera ei ole rinnassa tai otsassa kiinni ja kulkee metsässä kävellessä taskussa, käytän silikonisuojusta. Takanäytön suojasin oitis suojakalvolla. Tämä paketti on ehdoton tämän kameran mukaan hommattava. Ei mitään turhaa ja kaikki tarpeellinen itse kullekin.
- Porvoo, Finland - ()
3/5 Täydellinen setti, ilman tätä ei pärjää! Vesitiivis kuvauskotelo tosiaan pitää vettä, kaikki hihnat ym. Vaikuttavat kestäviltä, hyvät säädöt. Vain valkoinen "reuna/yleis- suoja oli naurettava. Ei sopinut kameraan ollenkaan, ihan liian "lörpsähtänyt" siitä kuva.
- Turku, Finland - ()
4/5 Tämä lisävarustesetti yhdistettynä Xiaomi Yi 4K WiFi action-kameraan on jos ei nyt ihan välttämätön niin ainakin lähes. Vesitiivis kotelo on ollut vesitiivis parin vuoden käytön jälkeenkin. Sähköähän kamera syö, joten tupla-akut timivalla laturilla tarpeen.
- Porvoo, Finland - ()
3/5 Tilasinpa tämän sefie/kolmijalkakepin 2 viikoa sitten ja yllätys olikin, kun se saapui jo 2 viikon kuluttua. Pettymys olikin , kun avattuani paketin, huomasin, että kaukosäätöpalikka puuttui sille vartusta kolosta. Olen ilmoittanut asiasta asiakaspalveluun ja odottelen nyt jatkotoimenpiteitä.

terv. Kari Sippola, Rauma
- Rauma, Finland - ()
5/5 Laturi on todella kätevä ja vara-akut on välillä tarpeen. Vesitiivis kotelo toimii, paitsi jos haluat muuttaa resoluutiota kesken sukelluksen ja avaat sen pinnalla. Kosteus pääsee sisään avatessa ja lasi voi mennä huuruun, ei onneksi pilaa kameraa pieni kosteus.

Laukku on todella kätevä kaiken kuljetukseen, joskin kolot on hassun muotoiset joillekin esineille.
- Tampere, Finland - ()

Tilläggsutrustning för Xiaomi Yi 2 actionkamera 17 delar

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

  • Snabb leverans
  • 30 dagars öppet köp

Tilläggsutrustning för Xiaomi Yi 2 actionkamera. Detta set innehåller 17 näst intill nödvändiga tillbehör för den som vill filma under svåra förhållanden. Med kameran levereras nämligen inga tillbehör.

I denna förpackning ingår bland annat ett vattentätt skal, pannband, bärsele och andra nytta tillbehör. Ingår gör även en kameraväska som rymmer själva kameran och några av de viktigaste tillbehören.

Allt du behöver till din actionkamera samlat på ett ställe, till ett förmånligt pris!


Specifikationer:

Medföljer:

449 kr Inkl. moms 25%
Norm. 879
eller 55kr/månad Klarna
Antal  Lägg i kundvagnen »

Lagersaldo: 1 st
Skickas från vårt lager i Finland. Leveranstid ca 4-6 arbetsdagar.

Tid tills ordern behandlas
8 h 50 min och 00 s
- Information om betalningsmetoder

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: