Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Vattentålig skyddsficka
Den garanterar att din mobil håller sig torr, t.o.m om du dyker med den!
 • Vattentålig skyddsficka
 • Vattentålig skyddsficka
 • Vattentålig skyddsficka
 • Vattentålig skyddsficka

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Keijo K.
  Keijo K. (2015-02-17)
 • Produktfoto av Sebamax
  Sebamax (2014-06-26)
 • Produktfoto av Jenni T.
  Jenni T. (2014-05-06)
 • Produktfoto av Sebamax
  Sebamax (2013-10-09)

4/5 Kelluva pussi. On tullut käytettyä pari kertaa. Näillä pusseilla tuppaa olemaan sellainen vika, että ääni ei mene kunnolla pussin läpi mikrofoniin. Mutta ajaa asiansa varapuhelimen kanssa. Varsinaiseen hätäkäyttöön on huonon äänenläpäisyn takia parempi ihan vesitiivis kännykkä.
- Porvoo, Finland - ()
4/5 Hintansa puolesta erinnomainen suoja märissä olosuhteissa olevalle kännykälle .. suorastaan veneilijän kännykän pelastuslautta.

Ei siis enää pelkoa, että tämän kanssa laiturilta tipahtaessa tarvitsisi uutta kännykkää ostaa. No joka tapauksessa hyvä ekstreem suoja lapsille / huolimattomille, jotka lähtevät BEATSille :)
- Espoo, Finland - ()
5/5 Toimii niinkuin luvataankin. Testipuhelimena tietysti valmiiksi jo vesitiivis samsung s5 joka mahtui vielä nippanappa sisään. Kelluu ja killuu
- Kajaani, Finland - ()
4/5 Kesän sateissa tuli testattua useampaan kertaan. Puhelin pysyy hyvin kuivana. Myös sulkumekanismi sellainen, että pysyi toimivana useammasta käyttökerrasta huolimatta (perheen pienimpien käytössä sulku oli jopa turhankin jäykkä).
- Klaukkala, Finland - ()
3/5 Vähän rimpulan oloinen ja koska kyseessä on ilmalla täyttyvä malli on se vähän turhan iso. Plussana että kelluu, miinuksena koko. Täyttöaukot on myös hyvin hankala saada tungettua suojataskun "sisään" ja jäävät törröttämään.
- Turku, Finland - ()
5/5 Reissulle jossa on pakko ottaa uus älypuhelin mukaan mutta se todennäköisesti voi kastua (rekeily yms). Tämän kun kietoo vielä johonkin pehmeeseen niin ei mene ouhelin rikki iskusta eikä vedestä.
- Ylöjärvi, Finland - ()

Vattentålig skyddsficka

★★★★★
★★★★★
19 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
 • 30 dagars öppet köp
General:

Vare sig det är segling, fiske eller strandhäng som är din melodi, så är denna produkt ett måste för dig. Den garanterar att din mobil håller sig torr, t.o.m om du dyker med den! Du kan dessutom fylla den med luft, så om du tappar väskan med mobilen i flyter den istället för att sjunka. 

 

Garanti:

Produkten har 30 dagars returrätt. 


Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: