Ilmainen toimitus yli 70€ tilauksiin
30 päivän palautusoikeus
Varmemmin Villeltä
Lasten leikkitrumpetti
Aidoilla trumpetin äänillä varustettu trumpetti perheen pikku pelimanneille. Trumpetin näppäimet on eriväriset joten säveltapailun alkeet on helppo aloitta värikoodien avulla.

5/5 Jag är jättebesviken! Kusinen skukke få denna i present men det går inte att få fram något ljud alls. Hela grejen är ju att det ska gå och spela med den!!!

Utvecklar barns ljuduppfattni g står det på paketen...hur då? Barnen får inte ett ljud i den. Vi vuxna fick med max lungkapacitet ett litet pip. Nä usch vad trist.
- Växjö, Sweden - ()
1/5 Fruktansvärt dålig. Tog 6 veckor innan jag fick trumpeten och den var så kass så jag inte ens ville ge den till min son! Det kommer knappt något ljud när man blåser och det är svårt att trycka ner knapparna. Förpackningen var helt förstörd när jag fick den. Vill egentligen inte ge några stjärnor alls men det alternativet fanns inte..
- Falkenberg, Sweden - ()
1/5 Förpackningen var fullproppad med plast, inte alls så exklusiv som på bilden. Trumpeten är svår att blåsa i och med svagt ljud. Tonerna stämmer inte alls med angivelsen på förpackningen och man kan bara trycka på en knapp samtidigt så alltså fyra totalt ostämda toner. Omöjligt att spela någon melodi. Högt pris.
- Vattholma, Sweden - ()
1/5 Totalt minusbetyg. Förpackningen i bedrövligt skick och trumpeten obrukbar. Skämdes att överlämna denna produkt till ett litet barn som önskat en trumpet sedan sommaren. Mycket besviken över detta. Vill inte sätta någon som helst stjärna som plus till denna vara.

Med vänlig hälsning

Margareta Petersson
- Ljungsbro, Sweden - ()

Lasten leikkitrumpetti

★★★★★
★★★★★
4 - Lue tuotearvostelut

  • TAX FREE! Säästät 24%
  • 30vrk ilmainen palautusoikeus
Aidoilla trumpetin äänillä varustettu trumpetti perheen pikku pelimanneille. Trumpetin näppäimet on eriväriset joten säveltapailun alkeet on helppo aloittaa värikoodien avulla.

 


Paketin tiedot:

  • 1 x trumpetti

 

Takuu:

3 kuukauden suomalainen takuu. Huoltomme sijaitsee e-villen Suomi-varaston yhteydessä Mäntsälässä. Oukitel-kännykät huoltaa iTapsa Services Oy. Takuu- ja muissa kysymyksissä ota yhteys suomalaiseen asiakaspalveluumme!

Tuotteet joista voisit olla kiinnostunut: