Transmisor FM con Pantalla y Control Remoto
Transmisor FM para escuchar un reproductor de CD, MP4 o MP3 en tu coche, caravana, casa, barco, buque, en el lugar de trabajo.

4/5 Tuote on toiminut loistavasti ja kestänyt kesät talvet käyttöä jo kaksi vuotta.

Tuote on kyllä hieman isohko, joten sen sopiminen jokaiseen autoon on hieman kyseenalaista.

Hinta/laatu suhde on loistava. Suosittelen lämpimästi.
- Joensuu, Finland - ()
4/5 hyvin toimii ja helppokäyttöinen ihan maallikollekin.omistanut joskus aiemmin samantyyppisen vempeleen joten siihen verrattuna halvempi oli nyt hintakin
- Virrat, Finland - ()
2/5 Volvon pistokkeeseessa ei oikein tahdo pysyä kiinni . Signaali on erittäin heikko radioon verrattuna joten äänenvoimakkuus pitää olla kovalla, josta äänen laatukin kärsii. Mukana ei tarvitsisi olla kaukosäädintä niin hinta olisi halvempi.
- Kotka, Finland - ()
4/5 Olen käyttänyt kuorma-autossa ja hlö-autossa ja toimii yllättävän hyvin mutta häiriöitä on myös aika ajoin. Hinta laatu suuhteeltaan hyvä. Jos tahtoo priimaa niin joutuu ostamaan kalliimpaa. Vältä varmasti perus kuunteluun.
- Savonlinna, Finland - ()
4/5 Hyvin toimii, pikkuisen pientä tekstiä lueskella mutta lukulasit päähän niin jopa näkee. Toimii hyvin kunhan löytää radiosta tyhjän rakosen missä ei asemia kuulu. Puhelimen saa myös toimimaan tämän kanssa auton kaiuttimiin.
- Klamila, Finland - ()
4/5 Yhdistää helposti, ja ilmoittaa selkeästi kun yhdistetty. Puheluiden vastaan otto laitteen omalla mikillä varmaankin toimii kun laittaa handsfree toiminnon puhelimeen. Monipuolinen ja suht laadukas hintaan nähden.
- Vihti, Finland - ()

Transmisor FM con Pantalla y Control Remoto

★★★★★
★★★★★
15 Comentarios

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
  • Tax free
  • 30 day return policy
General:
Transmisor FM para escuchar un reproductor de CD, MP4 o MP3 en tu coche, caravana, casa, barco, buque, en el lugar de trabajo, en casa, fiesta, viaje, playa, parque infantil, es decir, en cualquier lugar, cualquier radio.

Seleccione la misma frecuencia que la radio y transmisor FM. Conecte el transmisor FM y reproductor de música jugador envía la música radioaaltoina.

El rango de las ondas de radio FM de por lo menos 10 metros (dependiendo del terreno y las condiciones climáticas de hasta 100 metros).

Especificaciones técnicas:
  • Conexión: 3,5 mm audio jack.
  • Puerto USB para la tarjeta de memoria
  • Coloque la tarjeta SD

Garantía:

3 meses

Products you might be interested in: