Transmisor FM con Pantalla y Control Remoto
Transmisor FM para escuchar un reproductor de CD, MP4 o MP3 en tu coche, caravana, casa, barco, buque, en el lugar de trabajo.

4/5 Hyvin toimii, pikkuisen pientä tekstiä lueskella mutta lukulasit päähän niin jopa näkee. Toimii hyvin kunhan löytää radiosta tyhjän rakosen missä ei asemia kuulu. Puhelimen saa myös toimimaan tämän kanssa auton kaiuttimiin.
Mika N. - Klamila, Finland - ()
4/5 Yhdistää helposti, ja ilmoittaa selkeästi kun yhdistetty. Puheluiden vastaan otto laitteen omalla mikillä varmaankin toimii kun laittaa handsfree toiminnon puhelimeen. Monipuolinen ja suht laadukas hintaan nähden.
Eljas S. - Vihti, Finland - ()
3/5 Ei ole ollut oikein hyviä kokemuksia, mm miinusta on , Muistitikun käyttöönotto ,on hyvin hidasta ,ennen kuin alkaa toimimaan.Ja ei suostu soittamaan kaikkia kappaleita..lisäksi näytön valo on hyvin heikko ,ei näy kuin pimeällä. Ainoa hyvä että toimii jotenkin ja hintakaan ei ollut paha..en suosittele.
Tasse1 - Tornio/, Finland - ()
4/5 Toimii hyvin ja moitteetta. Äänenlaatu ei tosin korvia hivele. Asennus on vaivaton ja helppo. Laitteen näppäimistöä tai kaukosäädintä ei edes tarvitse.
Ari-pekka N. - Seinäjoki, Finland - ()
4/5 Toimii hyvin kaupunki alueella vähän saattaa pätkiä

Vähän vaikea käyttöinen omastamielestä mutta kait tohon tottuu.

Hintasekseen ihan ok on niitä halvempiakin

laatu on ihan normaali kiinan tuote
Joni T. - Puumala, Finland - ()
3/5 Lähetin toimii hyvin ja taajuusalue on riittävän laaja jopa kaupungin keskustasta löytyy alue mihin ei pukkaa joku radioasema päälle.

Laitoin 8gt sd-kortin ja tuha biisiä eikä laite nikotellut millään tavoin.

Kaukosäädinkin toimii kunhan sen suuntaa oikein mutta kantomatka ei ole kovin pitkä, ajon aikana en suosittele käyttämään kun vie liikaa huomiota ajamisesta.

Miinuksena randomsoiton puut tai en ainakaan ole sitä vielä löytänyt koska laitteen mukana ei tullut minkäänlaista käyttöohjetta, mm. puhelimen parittaminen vaatisi jonkinlaisen ohjeistuksen.

Hintaansa nähden kuitenkin ihan käypä peli.
Jari K. - Tampere, Finland - ()

Transmisor FM con Pantalla y Control Remoto

★★★★★
★★★★★
12 Comentarios

General:
Transmisor FM para escuchar un reproductor de CD, MP4 o MP3 en tu coche, caravana, casa, barco, buque, en el lugar de trabajo, en casa, fiesta, viaje, playa, parque infantil, es decir, en cualquier lugar, cualquier radio.

Seleccione la misma frecuencia que la radio y transmisor FM. Conecte el transmisor FM y reproductor de música jugador envía la música radioaaltoina.

El rango de las ondas de radio FM de por lo menos 10 metros (dependiendo del terreno y las condiciones climáticas de hasta 100 metros).

Especificaciones técnicas:
  • Conexión: 3,5 mm audio jack.
  • Puerto USB para la tarjeta de memoria
  • Coloque la tarjeta SD

Garantía:

3 meses

9.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 18.95
Cantidad  Añadir al carrito »
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares