Transmisor FM con Pantalla y Control Remoto
Transmisor FM para escuchar un reproductor de CD, MP4 o MP3 en tu coche, caravana, casa, barco, buque, en el lugar de trabajo.

4/5 Olen käyttänyt kuorma-autossa ja hlö-autossa ja toimii yllättävän hyvin mutta häiriöitä on myös aika ajoin. Hinta laatu suuhteeltaan hyvä. Jos tahtoo priimaa niin joutuu ostamaan kalliimpaa. Vältä varmasti perus kuunteluun.
- Savonlinna, Finland - ()
4/5 Hyvin toimii, pikkuisen pientä tekstiä lueskella mutta lukulasit päähän niin jopa näkee. Toimii hyvin kunhan löytää radiosta tyhjän rakosen missä ei asemia kuulu. Puhelimen saa myös toimimaan tämän kanssa auton kaiuttimiin.
- Klamila, Finland - ()
3/5 Ei ole ollut oikein hyviä kokemuksia, mm miinusta on , Muistitikun käyttöönotto ,on hyvin hidasta ,ennen kuin alkaa toimimaan.Ja ei suostu soittamaan kaikkia kappaleita..lisäksi näytön valo on hyvin heikko ,ei näy kuin pimeällä. Ainoa hyvä että toimii jotenkin ja hintakaan ei ollut paha..en suosittele.
- Tornio/, Finland - ()
4/5 Yhdistää helposti, ja ilmoittaa selkeästi kun yhdistetty. Puheluiden vastaan otto laitteen omalla mikillä varmaankin toimii kun laittaa handsfree toiminnon puhelimeen. Monipuolinen ja suht laadukas hintaan nähden.
- Vihti, Finland - ()
4/5 Toimii hyvin ja moitteetta. Äänenlaatu ei tosin korvia hivele. Asennus on vaivaton ja helppo. Laitteen näppäimistöä tai kaukosäädintä ei edes tarvitse.
- Seinäjoki, Finland - ()
4/5 Toimii hyvin kaupunki alueella vähän saattaa pätkiä

Vähän vaikea käyttöinen omastamielestä mutta kait tohon tottuu.

Hintasekseen ihan ok on niitä halvempiakin

laatu on ihan normaali kiinan tuote
- Puumala, Finland - ()

Transmisor FM con Pantalla y Control Remoto

★★★★★
★★★★★
13 Comentarios

General:
Transmisor FM para escuchar un reproductor de CD, MP4 o MP3 en tu coche, caravana, casa, barco, buque, en el lugar de trabajo, en casa, fiesta, viaje, playa, parque infantil, es decir, en cualquier lugar, cualquier radio.

Seleccione la misma frecuencia que la radio y transmisor FM. Conecte el transmisor FM y reproductor de música jugador envía la música radioaaltoina.

El rango de las ondas de radio FM de por lo menos 10 metros (dependiendo del terreno y las condiciones climáticas de hasta 100 metros).

Especificaciones técnicas:
  • Conexión: 3,5 mm audio jack.
  • Puerto USB para la tarjeta de memoria
  • Coloque la tarjeta SD

Garantía:

3 meses