Transmisor FM | Inalámbrico
Escucha tu música favorita en tu coche desde tu reproductor MP3, móvil o iPod. Con este transmisor FM, solo tienes que tener la misma frecuencia de radio de tu coche, conectar el Jack de 3.5mm a tu reproductor de música y listo!

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Hanski
  Hanski (2015-04-19)
 • Foto del producto de Joona M.
  Joona M. (2014-12-15)
 • Foto del producto de Joona M.
  Joona M. (2014-12-15)
 • Foto del producto de Joona M.
  Joona M. (2014-12-15)
 • Foto del producto de Pasi M.
  Pasi M. (2014-02-26)

videos contribuidos por el cliente

4/5 Ostin tuotteen kuukausi sitten sen vuoksi, että voisin kuunnella musiikkia autoradion kautta muista laitteista. Hyvin on pelannut tähän saakka. Toimii myös sähkökitaran kanssa. Hiukan joutuu joskus korjailemaan asentoa, jotta kuuluisi. Kestoiästä paha mennä sanomaan, mutta ainakin vielä toimii ja hintakin oli sen verran edullinen, että ei ainakaan korkealta tipu. Kantomatkakin riittävä, sillä kuuluu koko omakotitalossa.
Jani O. - Oulainen, Finland - ()
4/5 tekee sen mitä pitääkin. vähän muovisen oloinen mutta mitä voi tuohon hintaan odottaa.

Käytössä pääasiassa autossa, suurin ongelma ollut löytää kanava jossa ei ihan vieressä ole radiokanavaa häiriöiden minimoimiseksi
Kari L. - Sonkajarvi, Finland - ()
3/5 Ollut käytössä muutamia kertoja ja toiminut ihan hyvin. Ei nyt mikään erikoinen vehje mutta tekee sen mitä pitää ja on auttanut kun on tarvinnut saada puhelimesta ääntä kaiuttimiin.
Jaakko - Mynämäki, Finland - ()
3/5 Autossa. Toimii kun pistää toimimaan, mutta hinta-laatu-suhde on ainut syy miks tätä vois suositella millään tavalla.

Tähän pitää kirjotella lisäriviä ettei tuo järjestelmä vingu lisää tekstiä, joten jotain tähän sitten kirjottelen asioikseni, ettei järjestelmä vaan luule, etten osaa kiteyttää sanomisiani.
Janne H. - Nummela, Finland - ()
4/5 Olen käyttänyt FM-lähetintä autossa, ja se on juuri sitä mitä odotinkin. Lähetin toimii, eikä äänenlaadussa ole moittimista. Ainoana miinuksena voisi pitää johtojen lyhyyttä, mutta jatkopiuhoilla siitäkin selvittiin.
Antti K. - Loimaa, Finland - ()
2/5 Vinkui jo heti alusta lähtien, kunnes lopetti noin viikon jälkeen toimintansa kokonaan. En suosittele! Nyt tilalla Suomesta ostettu vastaava malli, toimii täydellisesti.
Sasu M. - Kotka, Finland - ()

Transmisor FM

Inalámbrico

★★★★★
★★★★★
29 Comentarios

General:

Escucha tu música favorita en tu coche desde tu reproductor MP3, móvil o iPod. Con este transmisor FM, solo tienes que tener la misma frecuencia de radio de tu coche, conectar el Jack de 3.5mm a tu reproductor de música y listo! Podrás escuchar tu música usando los altavoces de tu coche. Su rango es de por lo menos 10m (dependiendo del clima y antena en tu coche). En adición, este transmisor tiene termómetro, reloj y lámpara.  

 

Especificaciones técnicas:

 • Rango de frecuencia de 88 MHz - 108 MHz.
 • 3 frecuencia de la memoria
 • Pantalla LCD
 • Rango de 10-100m
 • Fuente de alimentación: para automóvil o 2 pilas AAA.

Garantía:

3 meses

9.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Color
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock
- Next shipment is in about h hours i minutes 00 sec
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares