Ropa para Mascotas Abejita
Viste a tu mascota con esta ropita mona, protégelos cuando empiece a cambiar la temperatura de tu localidad y evita resfriados.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Mikko J.
  Mikko J. (2015-07-10)
 • Foto del producto de Matti K.
  Matti K. (2015-03-08)
 • Foto del producto de Tomi K.
  Tomi K. (2015-03-05)
 • Foto del producto de Anne S.
  Anne S. (2015-02-23)

4/5 Hinta-laatu suhde erinomainen. Käytin tuotteita tosin vain muutamia kertoja koska koira kasvoi isoksi. :D mutta todella söpö ja hauska huppari!
Sanna V. - Kuopio, Finland - ()
5/5 Jack Russellille todellakin sopiva ja tykätty ulkoiluvaate, vieläpä hauskakin. Olemme käyttäneen sitä ulkoilulenkeillä pakkaskeleillä. koira tykkää kun on lämmintä yllä. Jade ja me suosittelemme tätä asustetta lämpimin tuntein. Todellakin hintansa arvoinen.
Keijo T. - Kotka, Finland - ()
5/5 Ostin tämän meidän nakulle kissalle, joka palelee näin talven tullen. Todella hauskan näköinen ja kissakin viihtyy asussaan. Laatu olisi voinut olla hivenen parempi, mutta hinta oli kyllä sen verran alhainen, että siihen nähden laatukin oli ok.
Maro - Lahti, Finland - ()
4/5 Hauska, jännä, outo ja perus hyvä tuote. Suosittelen. Vikaa en keksi. Yksinkertainen kapistus... Hintalaatu suhde hyvä... Hyvä ostos... En keksi näin yksinkertaisesta tuotteesta mitään romaania kerrottavaksi. Yksinkertaisesti kauniisti hyvä.
Niko P. - Espoo, Finland - ()
5/5 Ampparipuku jonka hommasin likkakaverini koiralle on kyllä kiva ja makee mutta ei sitä saatu koiran päälle ilman mittavaa tappelua koiran kanssa. Kun lopulta onnistuimme tuli mutkia matkaan luonnollisten asioiden hoitamisen kanssa... Ampparista tuli siis sisäpuku :)
Hasa T. - Haapakimola, Finland - ()
5/5 Koiralle talvivaatteeksi tilasin. Lämmin fleece kangasta ihan kiva. Huppu ei kyllä vaan pysy päässä.ei oikein poika koiralle kun pissi menee "housuun" ainahan siihen vois tietysti aukon leikata....? Narttu koiralle hyvä.suosittele.
Mikko J. - Hyrynsalmi, Finland - ()

Ropa para Mascotas Abejita

★★★★★
★★★★★
9 Comentarios

Viste a tu mascota con esta ropita mona, protégelos cuando empiece a cambiar la temperatura de tu localidad y evita resfriados.

 


Especificaciones:

 • Talla: 8 : largo 18cm, pecho 32cm
 • Talla: 10: 20, 36
 • Talla: 14: 30, 44
 • Talla: 16: 35, 50

 

5.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Tamaño
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock
- Next shipment is in about días h hours i minutes 00 sec
- *Delivery time 1-3 weeks
- Product is available also from Finland-warehouse with 1-3 days delivedy time (change)

Productos similares