Lámpara de Mesa USB con Control de Voz
Podrás ver que es una lámpara de mesa común y corriente, pero con tan solo apretar un botón.

5/5 Hinta laatu suhteeltaan todella hyvä valaisin! Valaisee tietokonepöydän hyvin ja on sopivan pieni. Suosittelen jos etsii pientä ja hyvää valaisinta. Jos miinuksia täytyy antaa on tämä ääniohjaus. On aivan liian herkkä. Onneksi sen saa pois päältä ja saa käytettyä normaalisti.
- Karijoki, Finland - ()
4/5 Ihan asiallinen valaisin, ehkä kuitenkin jäänyt pienemmälle käytölle kuin alunperin ajattelin. Nykyisin varavirtalähteiden aikana tälle saattaisi olla taas enemmän käyttöäkin! :)
- Turku, Finland - ()
1/5 Tilaamani tuote ei ollut tuon näköinen ,mitä kuvassa .yksi ledi paloi heti ,ja sen jälkeen en ole käyttänyt sitä ,valo on liian himmeä..
- Tornio/, Finland - ()
5/5 Kuten edelliset arvostelijat ovat huomanneet, ääniohjaus on joillekin rasahduksille turhan herkkä esimerkiksi musiikkia soittaessa. Toiminnon pois kytkettyä lamppu toimii normaalina usb-valaisimena, jollaiseksi sen itse olin alunperin ostanutkin.

Suosittelen normaalina usb-valaisimena ja ääniohjaus on sitten extraa mikäli käyttöympäristö on sille sopiva ja / tai sille on oikeasti käyttöä. Kirjaa lukiessa riittää kun paukauttaa kannet yhteen niin valo sammuu.
- Vantaa, Finland - ()
5/5 Lamppu toimii lamppuna kuin pitääkin, mutta ääni-ohjaus ei ole niin kuin on luvattu. Valo katkoo pienimmästäkin rasahduksesta, mutta plussana on että ääni-ohjauksen voi kytkeä pois päältä ja lamppua voi käyttä normaalin katkaisian kautta toimivasti.

T.K
- Iisalmi, Finland - ()
Lamppu toimiva. Lampun jalka painoitettu hyvin, istuu pöydällä tukevasti ei kaadu herkästi. Miinuksena taputus-kytkin on liian herkkä, katkoilee pienimmästäkin rasahduksesta, mutta kuitenkin katkaisian kautta ääniohjaus päältä pois kytkettävissä. Manuaalinen kytkin valolle erikseen joten lamppua voi käyttää perinteisesti kytkimestä näin toimii moitteettomasti. Tero.K
- Iisalmi, Finland - ()

Lámpara de Mesa USB con Control de Voz

★★★★★
★★★★★
5 Comentarios

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
  • Tax free
  • 30 day return policy
General:

Podrás ver que es una lámpara de mesa común y corriente, pero con tan solo apretar un botón, no tendrás que volver a estirar tu brazo para apagar o prender tu lámpara. Simplemente aplaude para que este se prenda. Solo conéctalo a un puerto USB para que funcione.

 

Especificaciones Técnicas:

  • 12 luces LED
  • Conexión USB
  • Aplaude para que se apague o prenda.

Garantía:

3 meses

Products you might be interested in: