Candado con Secuencia de Botones
Con este candado no necesitaras llaves, o combinaciones donde tengas que girar una rueda. Su mecanismo de cierre es diferente a los candados comunes y corrientes en el mercado.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Dc
    Dc (2014-07-22)

videos contribuidos por el cliente

4/5 De apariencia bonita pero la seguridad es poca ya que no importa el orden en que se presionan los botones
- Bogota, Colombia - ()
5/5 Hieman iso repun vetoketjun lukistemiseen.

Avauskoodi on vakio, et voi muuttaa. Koodi tulee paketissa. Painat oikeat numerot alas ja liikautat pohjassa olevaa nupikkaa sivullepäin. Lukko aukeaa. Lukon voi painaa kiinni ja se aukeaa taas kun liikautat nupikkaa.

Ulkonäöltään siisti.

Yhden käden käytettävyys ei kaikkein paras.

Hintaa ei voi haukkua.
- Hamina, Finland - ()
3/5 Idea tuntuu hyvältä sekä napit jämäköiltä ja toimivilta. Olen kokeillut selvittää koodia lukkoa venyttämällä samalla kuin näppäilee koodeja ja en ole siinä onnistunut. HUOM. selvittäminen onnistuu hyvin monessa laadukkaassakin pyöriteltävässä numerokoodilukossa. Tuotteen heikkous tuleekin lukitusta numerokoodista jota ei voi vaihtaa ja viisinumeroista koodia vaikea oppia ulkoa.
- Pori, Finland - ()
3/5 Tilasin tämän lukon painikkeilla kokeillakseni olisiko siitä ninulle. Lukko oli kuvatun mukainen. Hitakin oli halpa. Enkä uskalla käyttää sitä aikomaani tarkoitukseen. Oli sen verran heppoisen tuntuinen.
- Kuukasjärvi, Finland - ()
4/5 Toimii kuin pitääkin. Ei tarvitse avainta, riittää kun muistaa numerot. Kätevä vaikka kanahäkissä. Ainut miinus että hajoaa ajan kanssa.
- Jyväskylä, Finland - ()
4/5 Toimii. Hieman jähmeähkö mekanismi mutta hintaisekseen erinomainen vaikka pukkarin kaapin lukoksi.
- Kerava, Finland - ()

Candado con Secuencia de Botones

★★★★★
★★★★★
6 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy
Con este candado no necesitaras llaves, o combinaciones donde tengas que girar una rueda. Su mecanismo de cierre es diferente a los candados comunes y corrientes en el mercado. Con este podrás colocar tu combinación en los botones que se asocian con un número en especifico.

Especificaciones:

  • Peso: 0.092Kg
  • Material: Aleación de Zinc
  • Dimensiones: 7x4cm