Omni Ratón de Computadora Plegable
Ligero y compacto, todo lo que puedas querer en un ratón versátil e inalámbrico.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Lassi J.
  Lassi J. (2015-10-07)
 • Foto del producto de Lassi J.
  Lassi J. (2015-10-07)
 • Foto del producto de Lassi J.
  Lassi J. (2015-10-07)
 • Foto del producto de Toni S.
  Toni S. (2014-05-26)
 • Foto del producto de Toni S.
  Toni S. (2014-05-26)
 • Foto del producto de Toni S.
  Toni S. (2014-05-26)

4/5 hintaansa nähden todella laadukas vaihtoehto, jos hiirtyä dei tarvitse kovin paljoa, ihan hyvä vaihtoehto normaalikäyttöön verrattuna normaaleihin suomesta saatuihin tuotteisiin tämä oli ihan hyvä vauhtoehtoi ha halvemmalla hinnalkla, kunhan vain jaksaa odottaa tuon postitusajan.
- Kemi, Finland - ()
5/5 aivan loistava matka/koti hiiri. Ollut kovassa käytössä ja mukavasti toimii sekä kädelle yllättävän hyvä korkean selkä kaaren ansiosta. järkevää myös että vastaan ottimen saa taitettavan hiiren sisään talteen.
- Lempäälä, Finland - ()
3/5 Tylikkään näköinen hiiri, ja kivn oloinen käteen. Kätevästi taitettava malli matkalle mukaan. Toiminto vähän takkuista ja epävarmaa. Hiiri on jokapäiväisessä käytössä, ja langaton malli on käytännöllinen.

Suosittelen muillekin jotka haluavat pienikokoisen hiiren. Itse en halua mitään iosa ja kömpelöä hiirtä käyttöön.
- Jaala, Finland - ()
3/5 Hyvä ja käteen sooiva hiiri pitkällä patterikrstävyydellä. Kokoontaitettava joten helppo ottaa reissuun mukaan. Hiiri toimii hyvin ja on hintansa arvoinen kapistus.
- Mouhijärvi, Finland - ()
3/5 Hiiri toimi moitteettomasti noin vuoden mutta sitten alkoi nykimään, teki ylimääräisiä "hyppyjä" ja siirteli sivua miten sattui. Kun puhdistus ei auttanut vaihdoin toiseen hiireen.
- Lahti, Finland - ()
2/5 Hiiressä ei juurikaan tassuja ole, liukupinnat niin ohuet että jäävät niitä varten tehtyihin syvennyksiin. Takaliukupinta rutussa ja irti. Hiiri oli muutenkin irrallaan paketissa, saanut tärskyn mikä ehkä irrottanu sen, muuten ei jälkiä. Pintamateriaalissa n 2mm pitkä pätkä jossa elektrolyysi ei ollut tarttunut, pinta joka on esillä kun hiiri on taitettuna näytti lähinnä teini-ikäisen hopeamaalilta, koko hiiren ulkonäkö parani ottamam evsihiomapaprein käteen ja poistamalla pinnoitus koko saranan osalta. Sarana heikko, heiluu. Osat eivbät ihan sovi yhteen. Halpa, kevyt kyllä kuin mikä.

Linssi liian korkealla, 0.1mm hionta linssiä alapäin korjasi tämä, sitä ennen hiiri otti milloin sitä huvitti. Asiaa ei helpottanut käytännössä puuttuvat liukupinnat. kannibalisoin vanhan MS hiiren ja sain siitä liukupinnat, yks 0.1mm vielä pois sen takia linssistä..

Ei saa huippua arvosanaa tämä, kuva valhtelee hujasti, alapinta on euron lelua vastaavaa ruiskumuottia. Sisällä mm rullan mikrokytkimen runko heiluu jo, rullan optosensori piti myös putsata.. Nyt tää toimii ihan ok, muoto on hyvä ja sopii ihan hyvin käteen. Linssin korjauksen jälkeen myös toimii epätasasillakin pinnoilla hyvin ja myös mustalla ja valkoisella.
- Kokkola, Finland - ()

Omni Ratón de Computadora Plegable

★★★★★
★★★★★
18 Comentarios

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
 • Tax free
 • 30 day return policy
General:

Lleva tu ratón de computadora en tu bolsillo, bolso sin ningún problema. Es cómodo de llevar, y solo tienes que extender su cola para empezar a usar. Ligero y compacto, todo lo que puedas querer en un ratón versátil e inalámbrico.

 

Especificaciones técnicas:

- Peso: 55g
- Dimensiones 110x60x20mm
- Utiliza 2 pilas AAA
- La frecuencia de 2,4 GHz
- Superficie confortable sin plástico
- 1x plug-and-play

 

El paquete incluye:

- 1x veces el ratón
- 1x USB receptor de señal


Garantía:

3 meses

Products you might be interested in: