Controladores Wii | Muelle Cargador 4 Puertos USB
Este muelle cargador te permite cargar 4 controladores Wii al mismo tiempo, viene con 4 baterías recargables de 1800mAh y solo tienes que conectar el muelle a un puerto USB para empezar la carga.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Hanne H.
  Hanne H. (2017-08-09)
 • Foto del producto de Jason
  Jason (2017-03-27)
 • Foto del producto de Jason
  Jason (2017-03-27)
 • Foto del producto de Raija S.
  Raija S. (2013-12-29)
 • Foto del producto de Raija S.
  Raija S. (2013-09-29)

4/5 Tuote on vastannut täysin odotuksiani ja toimii hyvin. kätevää kun ei tarvitse jatkuvasti olla ostamassa paristoja. tuote on jatkuvassa käytössä wii konsolin yhteydessä ja siihen on helppo laittaa peliohjain kun lopettaa pelaamisen. Jolloin ohjaimet latautuu näppärästi seuraavaa pelituokiota varten.
- Lappeenranta, Finland - ()
4/5 Toimiva, hyvä ja hinta kohdillaan. En vain ymmärtänty ottaa näitä useampia. Akkujen kiinnitys vähän naftin oloinen, mutta hyvin toimii. Suosittelen.
- Kumpuranta, Finland - ()
3/5 Hieman epävarmasti toimiva, mutta liekö sattunut vain huonohko kappale omalle kohdalle? Kerran hyvin toimiessaan kyllä oli kätevä ja latasi akut täyteen, jolloin peliaikaa saatiin huomattavasti enemmän ja helpommin kuin paristoilla. Aluksi yhden kohdan merkkivalo hyytyi kesken latauksen, mutta ensimmäisillä kerroilla oli silti ladannut akut esimerkillisesti. Myöhemmillä latauskerroilla on sitten ollut ongelmia... Liekö enemmän kiinni akuista vai latausasemasta, mutta akkujen virta loppuu nyt toistuvasti liian nopeasti...
- Oulu, Finland - ()
3/5 Ei ole tuotetta vieläkään näkynyt, niin helppo arvostella.. Aivan liian kauan kestää toimituksessa... Melkein kaksi kuukautta odoteltu

Sellasta ;)
- Tohkala, Finland - ()
4/5 Wii USB latausasema + 4 akkua On toiminut hyvin ollut kovassa käytössä. Ainut huono puoli on kuin ei ole perus virta lähdettä mukana. Muuten helppo käyttää ja vie pienen tilan.
- Jyväskylä, Finland - ()
5/5 Akut ja laturi kelpo tavaraa. Latausliitäntä ei ole läheltä ladattava, kuten monissa vastaavissa Wii latureissa, vaan akun latausjohdinten kosketuspinnat ovat akun takana. Eli siis Wii ohjainten kumisuojuksia & motion plussaa käytettäessä joutuu suojan kuorimaan osin auki ladatakseen akkua. Ei tietty iso käytettävyysongelma.

Uusissa Wii (ja WiiU) ohjaimissa motion plus on integroitu ohjaimeen ja ohjaimen kumisuojus pitää ostaa erikseen, joten ongelma ei varmasti osu kaikkiin käyttäjiin.

Ongelmia voi tulla noiden muiden valmistajien Wii-ohjaimilla, joissa ohjaimen alaosa ei ole täysin saman kokoinen, kuin nintendon ohjaimissa. Tällöin latausjohtimet eivät välttämättä osu kohdalleen.
- Turku, Finland - ()

Controladores Wii

Muelle Cargador 4 Puertos USB

★★★★★
★★★★★
16 Comentarios

 • Tax free
 • 30 day return policy
Este muelle cargador te permite cargar 4 controladores Wii al mismo tiempo, viene con 4 baterías recargables de 1800mAh y solo tienes que conectar el muelle a un puerto USB para empezar la carga.

Especificaciones:

 • Connection USB
 • Color White
 • Dimensions (cm) 22.8 x 22 x 6.3
 • Weight (kg) 0.44
 • Package contains: 1 Cable, 4 Batteries, 1 Charger

Garantía:

1 meses

Products you might be interested in: