Auriculares Bluetooth Compacto
Auriculares fantásticos que se conectan con tu dispositivo vía Bluetooth. Micrófono incorporado y tamaño compacto.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Sebamax
  Sebamax (2015-02-18)
 • Foto del producto de Sebamax
  Sebamax (2015-02-18)

4/5 Toiminut hyvin. Akku kestää sopivasti parit punttisali treenit. Tuntunut mukavalta pitää kun on sopivan kevyt härveli. Äänen laatu ei paras mahdollinen mutta odotuksiin nähden hyvä.
- Porvoo, Finland - ()
5/5 Nämä kuulokkeet ovat olleet suuri yllätys. Toimivat erinomaisesti vielä vuosien jälkeenkin. Vieläkin toimii monta tuntia yhdellä latauksella
- Helsinki, Finland - ()
2/5 Pelkkä lelu. Virtanappi otti kosketushäiriön alle viikossa, enkä saa tätä enää käyntiin kun on kuoret päällä. Piirilevyltä saa mutta aika jännältä näyttää, se nappi on tainnut painua liiän syvälle tms. että toi kuoren nappi saisi sen osumaan. Surkea rakenne siis. Mikkiä en edes ehtinyt testaamaan.
- Kerava, Finland - ()
5/5 Oikein toimivat ja kevyet kuulokkeet, hinta/laatusuhde kohdillaan. Erinomaiset taskussa kuljetettavaksi koska taittuva pieneen tilaan.
- Koli, Finland - ()
1/5 ei saanu pelaamaan missään puhelimessa vaikka kuin yritti
- Oulu, Finland - ()
5/5 Näitä kuulokkeita ei voi kuin kehua. Pysyvät päässä tosi hyvin ja ovatkin olleet mukana useimmila lenkeillä. Kestäävät pakkasta tosi hyvin. -30 asteessa toimivat yhtä hyvin kuin lämpimässäkin. Eipä tarvitse kovinkaan usein ladata eli akunkesto on myöskin hyvä. Äänenlaatu on erinomaista niin musiikin kuuntelussa kuin myös puheluissa. Mikrofonikin toimii loistavasti, koska puhekumppani kuule hyvin puheen. Loisto-ostos! :)
- Pudasjärvi, Finland - ()

Auriculares Bluetooth Compacto

★★★★★
★★★★★
14 Comentarios

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
 • Tax free
 • 30 day return policy
General:

Auriculares fantásticos que se conectan con tu dispositivo vía Bluetooth. Tienen una frecuencia de detección sensible, capaz de reproducir música desde 20Hz hasta 20kHz. Ideal para cuando vayas de viaje, ya que estos se pueden plegar; dándote un tamaño compacto para colocarlo dentro de tu bolso sin ningún problema. Con el micrófono incorporado, podrás hablar por teléfono como si fueran unos manos libres comunes y corrientes.Especificaciones técnicas:

 • Soporte: MP3/WMA/WAV
 • Frecuencia: 20 Hz ~ 20 kHz
 • Conector USB
 • Tiempo de Uso: 7 horas
 • Standby: 6 días

Garantía:

6 meses

Productos similares

Products you might be interested in: