Kanen KM-510 Auriculares para Juegos
Ideales para escuchar música o jugar en tu ordenador. Su diseño simple y cómodo es perfecto para usarlos todo el tiempo, además que cubre tus orejas, dándote un efecto de cancelamiento de sonido externo.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Viljami H.
  Viljami H. (2016-07-04)
 • Foto del producto de Tuomas V.
  Tuomas V. (2015-11-21)
 • Foto del producto de Tuomas V.
  Tuomas V. (2015-11-21)
 • Foto del producto de SK
  SK (2015-10-10)
 • Foto del producto de SK
  SK (2015-10-10)

videos contribuidos por el cliente

5/5 Kuulokkeet ovat erinomaiset hintaan nähden. Matalat ja korkeat äänet kuuluvat hyvin. Mikrofoni on myös hyvä vaikka ääni kuuluukin aika pienellä. Kuulokkeiden tiputtua lattialle, toisen kuulokkeen sisällä joku on lähtenyt irti ja kuuloke täten helisee hieman mutta toimii normaalisti
- Ylivieska, Finland - ()
5/5 Kuulokkee istuu päässä hyvin, eivät paina korvia. Äänen laatu on riittävän hyvä musiikin kuunteluun ja skype-puheluitakin olen näillä soitellut, samoin kuin verkkopalavereissa ollut pitkiä aikoja. Hinta ei päätä huimaa näillä ominaisuuksilla joten suosittelen lämpimästi.
- Kolho, Finland - ()
5/5 Käytän tuotetta lähinnä musiikin kuunteluun ja pelaamiseen. Molempiin soveltuu erittäin hyvin. Äänenlaatu yllätti positiivisesti tämänhintaiseksi esineeksi. Basso kuuluuhyvin ja pelissä askeleet myös. Suosittelen.
- Kokkola, Finland - ()
4/5 Yllätyin kuulokkeiden pienestä koosta. Kuulokkeiden ulkoasu vaikuttaa laadukkaalta ja mikrofonin varsi on tehty helposti taivuteltavaksi. Varsi on myös sopivan mittainen. Itse olen tottunut että mikrofoni on oikealla puolella, mutta kyllähän tällaiseen tottuu nopeasti.

Äänenlaatu on mielestäni erittäin hyvä ottaen huomioon, etteivät nämä ole ensisijaisesti musiikin kuunteluun, vaan esimerkiksi skypettelyyn. Kuulokkeissa ei ole kuppeja, joten ulkomaailman äänet kuuluvat jonkin verran niitä käytettäessä. Tämä on hyvä jos ei tarvitse täydellistä immersiota, kuten esimerkiksi peleissä tai musiikin kuuntelussa.

Kuulokkeet ovat kevyet päässä eivätkä ne paina korvanlehtiä lyttyyn. Kaiken kaikkiaan toimivat kuulokkeet pikkurahalla, suosittelen.
- Kuopio, Finland - ()
4/5 Pelikuulokkeiksi oikein toimivat. Tietenkään tähän hintaan ei kannata odottaa parasta äänentoistoa (musiikin kuunteluun ei paras mahdollinen). Äänieristys ei kovin hyvä, joka toisaalta on hyvä asia - helpompi puhua mikkiin. Suosittelen!
- Koria, Finland - ()
5/5 Vanhat Microsftin kuulokkeet joutuivat petoeläimen hampaisiin ja piti saada kohtuulliset kuulokkeet tilalle.

Jonkin verran odotettuani kuulokkeet saapuivat postiin. Mitään sanomaton, hieman ryttääntynyt pahvilaatikko herätti hieman huolestunesiuutta. Varsinkin, kun pakkauksen sisällä ollut muovilaatikko oli osittain hajonnut. Kuitenkin kokeillessa laite on ollut yllätys.

Liitännät tietokoneelle ovat toimivat, eikä häiriöääniä oikeastaan esiinny.

Musiikin kuuntelussa hintatasoonsa nähden hyvät.

Kuulokkeet hankittiin pelikuulokkeiksi, jolloin tarpeen tullen pitää pystyä kuulemaan myös ympäristöä. Tämä onnistuu hyvin.

Mikrofoni on jämäkän tuntuinen ja taittuu nätisti pään päälle.

Edullinen ja suht loistava ostos.
- Tampere, Finland - ()

Kanen KM-510 Auriculares para Juegos

★★★★★
★★★★★
9 Comentarios

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
 • Tax free
 • 30 day return policy
Ideales para escuchar música o jugar en tu ordenador. Su diseño simple y cómodo es perfecto para usarlos todo el tiempo, además que cubre tus orejas, dándote un efecto de cancelamiento de sonido externo. Baja el micrófono para que puedas hablar por teléfono o comunicarte con tus amig@s por internet o en tu juego en línea favorito.

Especificaciones:

 • Diámetro del Enchufe: 3.5mm
 • Sensibilidad: 108dB/mW
 • Impedancia de los Auriculares: 50mW
 • Rango de Frecuencia: 10-23,000 Hz
 • Colores: Negro, Blanco

Products you might be interested in: