Intone Arco Iris Auriculares
Ideales para escuchar música en tu móvil, ordenador o tableta. Solo tienes que conectar tus auriculares de 3.5mm al puerto.

5/5 Kuulokkeet on sika hyvät hintaasa nähden. Tykkäsin ihan sikana. Mutta kun ovat langalliset niin nuori neiti meni ja rikko ..Tilasin uudet samasta mestasta
- Helsinki, Finland - ()
5/5 OK kuulokkeet. Ostettiin varalle, mutta ovat syrjäyttäneet kalliimmat kuulokkeet arkikäytössä. Äänen laatu riittävän hyvä vaikkei toki mitkään hifi-kuulokkeet ole.
- Vantaa, Finland - ()
2/5 Erittäin huonolaatuiset kuulokkeet.

Pehmusteet irtosi saman tien, eikä niitä saanut enää takaisin paikalleen.

Tätä arvostelua tuskin julkaistaan..
- Klaukkala, Finland - ()
3/5 Mahtava ääni todella hyvä.

Ei uskois jos sanoo et 20 e kuulokkeet.

Pitää itelle tilata toiset. Otin yhdet tavallaan testiin. Mut jos yhtän hyvä laatu kaikilla niin ei mee rahat hukkaan. Musaa kuuntelin yuotubesta ja niissä jossain elokuvan pätkiä ja mahtavasti kuulu kohtaukset. On itelläkin kohtalainen äänentoisto järjestelmä ja surraond vehkeet. Todella miellyttävä äänen toisto ja vajaa tunti meni heti kuunnellessa. Tytölle tilasin joulu lahjaksi.
- Iisalmi, Finland - ()
4/5 Very good earphones with detachable cord ans easy to insert cord in phones. Good sound-quality, though not the best!
- Älta, Sweden - ()
2/5 En valitettavasti voi tuotetta suositella kenellekään. Tai sitten itsellä oli maanantai kappale. Tavara tuli minulle hyvin pakattuna ja nopeasti, mutta itse tuote oli suuri pettymys. Kuulokkeet eivät toimeen kunnolla, musiikki kuului erittäin hiljaa, ja bassoa ei ollut ollenkaan. Yhden biisin kuuntelin niillä jonka jälkeen laitoin ne roskikseen.
- Ristiina, Finland - ()

Intone Arco Iris Auriculares

★★★★★
★★★★★
9 Comentarios

Ideales para escuchar música en tu móvil, ordenador o tableta. Solo tienes que conectar tus auriculares de 3.5mm al puerto. Su diseño simple y cómodo es perfecto para usarlos todo el tiempo, además que cubre tus orejas, dándote un efecto de cancel amiento de sonido externo. El micrófono en el cable te permite hablar por teléfono sin ningún problema.

 


Especificaciones:

  • Diámetro del Enchufe: 3.5mm
  • Largo del Cable: 1.3 m
  • Sensibilidad: 96DB
  • Impedancia de los Auriculares: 32 ohms
  • Rango de Frecuencia: 20-20000000
  • Colores: Negro, Rojo, Rosa, Azul, Naranja