Entrenador Inalámbrico | para Mascota
Mando a distancia de formación collar para su perro. Esta banda alrededor de entrenar a su perro con eficacia y sin dolor.

4/5 Erittäin hyvä tuote. Vuoden kokemus, toiminut odotetunlaisesti, jopa yli. Tilattiin toinen vanhemmille, toiminut myös siellä.

Tämän avulla toisille koirille rähinä ja muut huonot tavat saatu kitkettyä pois. Alussa jos ei totellut: kielto, tärinä ja tarvittaessa sähkö. Tätä tarvittiin muutama kerta jonka jälkeen koira oppi tietämään kiellon ja tärinän merkityksen. Nykyisellään tarvii todella harvoin edes tärinää, pelkkä kielto riittää.

Kaukosäätimen virtakytkin toimii välillä epämääräisesti, vaatii edestakaisin liikuttelua jotta saa virrat päälle, olisko kulunut tai likaa?

Paristot voi jättää pantaan, menee lepotilaan jos on irti koiran kaulasta ja riittävän kauan aikaa paikoillaan. Lähtee päälle heilauttamalla tai ravistamalla ja painamalla kaukosäätimen tärinänappia.
- Kemi, Finland - ()
4/5 koiran tottelevaisuus koulutukseen.Hyvä tuote käyttöön. tuote vastasi odotuksiani hyvin.2 toiminen panta on hyvä koska siinä on myös värinä toiminta jolla voi ensin kokeilla koulutus vaiheessa jollei se tehoa niin sähkö kyllä sitten tehoaa.
- Merikarvia, Finland - ()
2/5 Ei hyvä kun ei toimi lainkaan,lähetin tuotteen takaisin sinne huoltoon ,mitään ei ole kuulunut eikä näkynyt.Haluan mieluimmin hyvityksenä mahdollisesta seuraavasta ostosta.Aikaisempi vastaava kesti noin 1/2 vuotta ,ihan kätevä jos toimii.
- Tynkä, Finland - ()
3/5 helppo käyttää liian vilkkaalle elukalle. on ollut karjanhoito töissä opetusvälineenä ja toimii. aika hempulin oloinen on ja ei varmaankaan ole kovinkaan mäkiin olosuhteisiin tarkoitettu. oli hyvä ostos
- Enontekiö, Finland - ()
4/5 toimii oikein mukavasti elikkä vastasi odotuksia joten suosittelen lämpimästi jos koiran koulutus vaatii tätä ettei tarvi sijottaa rahojaan kalliiseen eläinkaupan koulutuspantaan koska vaikutus täysin sama
- Kouvola, Finland - ()
4/5 Varsin edullinen ja monikäyttöinen koulutuspanta.Emäntäni on ollut pantaan hyvin tyytyväinen joskin olisi toivonut pantaan pienempiä säätöjä mutta hän ratkaisi ne toisenlaisella pannalla.Tehon säätö ja voimmakkaampi sähkö impulssi on vielä tosin emännän toivelistalla.Hintalaatusuhde on kyllä hyvä ja olemme tyytyväisiä.Suosittelen!
- Velaatta, Finland - ()

Entrenador Inalámbrico

para Mascota

★★★★★
★★★★★
42 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy
General:

Mando a distancia de formación collar para su perro. Esta banda alrededor de entrenar a su perro con eficacia y sin dolor.


Especificaciones Técnicas:

- Collar es la vibración, por lo que no tiene la pimienta de limón, o botellas de
- Collar de23-48cm, ajustable
- Resistente al agua
- Gama de unos 200 metros
- Dimensiones del mando a distancia: 12cm x 4cm x 2cm
- Dimensiones de la Unidad de Control: 5cm x 3cm x 3cm de peso, 100 gramos
- El paquete incluye un collar, control remoto, baterías e instrucciones en Inglés

- El control remoto tiene cuatro funciones: un poderoso y ligero, la vibración, y dos funciones de audio diferentes.


Contenido de la Caja:

- Control remoto
- Un dispositivo de control
- Collar
- Manual del usuarioGarantía:

3 meses