Guitarra Libre
Rocanrolea con esta guitarra libre, no ocupa espacio, no pesa y lo puedes llevar a cualquier lugar.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Henna S.
    Henna S. (2014-04-30)

4/5 A los niños les encanta, lo piden continuamente
- Madrid, Spain - ()
4/5 Ihan hauska vempain, muutamat hyvät naurut on saatu kitaran voimalla. Laatikossa mainostettuja valoja en onnistunut härvelistä löytämään, mutta ei se menoa haittaa.
- Hämeenlinna, Finland - ()
3/5 Leluksi sopiva, mutta oikeastaan mitään biisiä tällä ei kannata yrittää säestää. Erittäin herkkä ottamaan myös kauempana olevat seinät, lattian, ynnä muut esteet ns. kädenheilautuksina. Kuitenkin hupia yhdeksi tai kahdeksi illaksi. Plussana se, että soinnut ovat likipitäen oikeita ja toimiihan tämä vaikka laserosoittimena :)
- Iisalmi, Finland - ()
1/5 Ensimmäinen laite soitteli sointuja omia aikojaan, Villet lähetti uuden, joka periaatteessa toimii. Soittimen käyttö on nurinkurisesti suunniteltu. Kuvittelin, että sillä voisi tuottaa sointuja mökillä lauluköörille, vehkeen käyttö ei ainakaan vanhalta basistilta onnisty. Ääni on kammottava, volyymi liikaa eikä olea sääsettävissä. Täysin humbuugilaite, en suosittele. Ei se tosin paljoa maksanutkaan.
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Uskokaa tai älkää. Mutta modifioin tämän noitarummun sisään ja nyt saan aikaan uskomattomia efektejä jotka rumpukalvo vielä toistaa hienosti. Antaa mukavasti pontta samanistiseen iltaan nuotiolle. Vonkaisee kuin kojootti . Ja sitten rummutysta ja taas hieno kitara efekti..mahtavaa..
- Hangonkylä, Finland - ()
4/5 Tämän tuotteen toimivuus oli kyllä postiivinen yllätys! Valmiiden sointunappien avulla kitaran rämppääminen oli mukavaa puuhaa jopa keski-ikäisen sedän mielestä. Uskoisin, että erityisesti lasten mieleen ovat myös äänten lisäksi tunnelmaa tuovat valoefektit. Valmiin napin takaa löytyy myös valikoima valmiita kappaleita, joiden tahtiin kitaraa voi rämppäillä. Laitteessa näkyi olevan myös äänen tulo- ja lähtöliitännät, joten siihen pitäisi pystyä tuomaan myös omia kappaleita, mutta sitä emme vielä kokeilleet.

Äänimaailma ei tietenkään tämän hintaluokan lelussa ole ihan miellyttävin tai monipuolisin (eikä edes hirveästi kitaraa muistuttava), mutta ajaa kyllä asiansa näin hupikäytössä. Monipuolisuutta söi myös se, että sivussa olevia napit (ylennys, alennus, molli ja 7) toimivat vain yksi kerrallaan (eli esim. ylennetty F-molli ei toiminut).
- Oulu, Finland - ()

Guitarra Libre

★★★★★
★★★★★
8 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy
General:

Rocanrolea con esta guitarra libre, no ocupa espacio, no pesa y lo puedes llevar a cualquier lugar. Con sus sensores infrarrojos en su base, podrás mover tus manos en el aire y la guitarra capturara tus movimientos,  haciendo que música salga como parte de magia!

 

Especificaciones Técnicas:

  • Funciona con dos pilas AAA (no incluidas)
  • Peso: 134 g

 

Ve nuestro video para que sepas como funciona:

 

 


Garantía:

3 meses