Soporte de Cámara para Deportes
Este soporte ajustable puede ser usado para colocar tu cámara y grabar toda la acción en primera persona. Solo tienes que ajustarlo a tu cuerpo y empezar a grabar.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Aleksi S.
    Aleksi S. (2014-08-11)

4/5 Kamerateline GoProlle, Sj4000:lle tai muulle vastaavalle actionkameralle. Näppärä valjastyyppinen teline, joka ei ole hinnalla pilattu.

Teline on helppokäyttöinen, pujotat pään sekä niskan yli ja klipsi kiinni - voila. Sen jälkeen kiristät Actionkameran paikoilleen ja annat mennä.

Valjasteline on kuminauhamaista materiaalia, laadultaan hyvää. Ompeleet on kunnolliset, eikä rispaantumisen vaaraa ole. Kuminauhamainen materiaali joustaa jonkinverran, mikä on vain plussaa. Telineen kiristysmekanismi toimii hyvin.

Ainoa asia, mistä täytyy mainita huonompaan sävyyn on valjaksen koko. Maksimiasentoon säädettynä valjaat ovat juuri sopivat 182cm / 78kg ihmiselle - t-paita päällä. Harmi, että jos takin esimerkiksi laitan päälle, eivät valjaat sovi ilman DIY-henkistä lisäpatenttia, jolla saadaan lisättyä valjaiden kokoa suuremmaksi.

+ Materiaali

+ Hyvä laatu

+ Actionkamera pysyy paikoillaan kovemmassakin menossa

+ Hinta

- Valjasten koko varauksin - säätövara loppuu hieman kesken. Suomalaisella miehellä voi tulla kilot, koko ja pituus vastaan valjaita käytettäessä.
- Rovaniemi, Finland - ()
1/5 Hintaansa nähden olematon... koko pienen lapsen ei mennyt edes hoikalle ihmiselle oli laitettava lisänauha että sai kiinni ja siitä huolimatta jäi löysäksi ei pitänyt kameraa paikkalla... En suosittele ostamaan...
- Pori, Finland - ()

Soporte de Cámara para Deportes

★★★★★
★★★★★
2 Comentarios

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
  • Tax free
  • 30 day return policy
Este soporte ajustable puede ser usado para colocar tu cámara y grabar toda la acción en primera persona. Solo tienes que ajustarlo a tu cuerpo y empezar a grabar.

Especificaciones:

  • Material: Plástico ajustable
  • Largo: 165/84A-180/108A

Products you might be interested in: