Cuentakilómetros para Bicicletas | A Prueba de Agua 10m
Este dispositivo tiene varias funciones, y en la cual su pantalla te puede mostrar: hora, velocidad, odómetros, hasta función de cronometro tiene.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Musicolios
  Musicolios (2016-02-20)
 • Foto del producto de Jani R.
  Jani R. (2015-11-10)
 • Foto del producto de Jani R.
  Jani R. (2015-11-10)
 • Foto del producto de Kari V.
  Kari V. (2014-07-31)
 • Foto del producto de Kari V.
  Kari V. (2014-07-31)
 • Foto del producto de Lauri R.
  Lauri R. (2014-07-09)
 • Foto del producto de Lauri R.
  Lauri R. (2014-07-09)

videos contribuidos por el cliente

4/5 Tuote oli pelkästään kiinan kielinen ja siitä hieman suivaannuin, mutta asia korvattiin erittäin nopeasti. Älysin saada mittarinkin vielä toimimaan oikein. Mielestäni ihan oikein näyttää sen mitä pitääkin matkoja ja kilometrejä. Käytettävyys kuitenkin ongelmallista, kun ei sitten mitenkään käsitä kaikkia valikkoja, joita löytyy laitteen sisuksista. Onneksi sain kuitenkin km/h laitettua ja pyörän ympärysmitan, mutta sen jälkeen tulevat valikot olisi mukava tietää mitä ne pitävät sisällään, kun ei sitten mitenkään kiinaa pysty käsittelemään tällä oppikokonaisuudella. - Luulen että sain sen toimimaan kuitenkin, vaikka aluksi olin hieman hämmentynyt.
- Tampere, Finland - ()
4/5 Vähänkö vaikeeta arvostella kun ei ole vielä tarvinnut asentaa jopoon paikalleen. Asennellaan sitten kun toi edellinen halppismallin mittari sanoo röisopparin irti.
- Nakertaja, Finland - ()
3/5 Helppo asentaa ja toimii niin kuin pitääkin.

Yhden kesän ajossa ollut ja hyvin toiminut.

Toimintoja enemmän kuin itse tarvitsen.

Helppo irroittaa ohjaustangon telineestä.

Mukana tuli suhteellisen selkeä käyttöohje.

Hinta/laatusuhde kohdallaan.

K.H.Helsinki
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Tässä vasta hyvä peli halvalla fillariin. Oli vaan kiinalaiset ohjeet mukana ja kiinalainen teksti näytöllä. Vähitellen laitteen toiminta alkaa selvitä ja asetukset asettua kohdalleen, Toimii !. Hyvä kun mukana olisi ollu edes englanniksi käyttöohjeet.
- Vantaa, Finland - ()
4/5 - Matkamittari käyttää 3V neppariparistoa.

- Mittari on aika pieni kokoinen mutta näytössä on kuitenkin isot numerot joten nopeus ja muut tiedot näkyy hyvin.

- Mittarissa on valittavana on kolme kieli vaihtoehtoa joista yksi on Englanti, Suomen kieltä ei ole valittavissa.

- Ohjeet saisi olla Suomeksi ja hieman isommat mutta kyllä ohjeista sen oleellisen saa selvää eli renkaan koon säädöt kun hieman lappusta tutkii aikansa.

- Taustavalo ei pysy painamisen jälkeen kuin kolmisen sekuntia päällä jonka jälkeen pitää painaa uudestaan nappulaa sen päälle laittamiseksi, aika riittää kyllä nopeaan vilkaisuun mutta hienoa olisi jos taustavalo pysyisi päällä koko ajan.

- Asennuksessa pitää ottaa huomioon että pinnoihin tulevan osan tulee olla todella lähellä vastaanotin osaa, 3mm. esimerkiksi on jo ihan liikaa ja mittari ei näyttänyt nopeuksia tai muitakaan tietoja, kun laitoin osien väliin n. 1 mm. raon niin mittari alkoi toimimaan.

Omassa matkamittarissani on esiintynyt sellaista vikaa että taustavalo saattaa kadota ja palautuu ainoastaan ottamalla paristo pois hetkeksi mittarista, tämä vika ei esiinny kuin silloin jos alkaa säätelemään kelloa.

Itse sain taustavalon toimintaan kun säädin kellonajan resetoinnin jälkeen nopeasti ja vain 12 tunnin modessa, 24 tunnin kellon säätely kadottaa taatusti taustavalon omassa mittarissa ja palautuu ainoastaan pariston irroituksella.

Pieni vika jonka saa kyllä toimimaan ja ilmankin taustavaloa näkee numerot kyllä oikeassa valaistuksessa.

Ihan hyvä mittari kuitenkin ja hintakaan ei ole liian suuri.
- Oulu, Finland - ()
3/5 Tää on ihan näppärä laite pienen harjoittelun jälkeen luonnistuu asennuskin,hyvää on se kun voi irroittaa ja ottaa näytön taskuun kauppaan lähtiessä
- Hyvinkää, Finland - ()

Cuentakilómetros para Bicicletas

A Prueba de Agua 10m

★★★★★
★★★★★
20 Comentarios

Este dispositivo tiene varias funciones, y en la cual su pantalla te puede mostrar: hora, velocidad, odómetros, hasta función de cronometro tiene.

Especificaciones:

 • Color: Plata

Garantía:

3 meses

9.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock
- Next shipment is in about h hours i minutes and 00 sec
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares