Luces LED para Rueda Bicicletas
Estas luces para la rueda de tu bicicleta son psicodélicas y muy coloridas, llama la atención de otros conductores en el camino de una manera única. Viene con 32 patrones diferentes creadas por la luces LED.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Heikki
  Heikki (2015-08-31)
 • Foto del producto de Heikki
  Heikki (2015-08-31)

videos contribuidos por el cliente

4/5 Ihan on näyttävä valaisin. On/Off Kytkin olisi hyvä, ettei turhaan välky valoisaan aikaan. Ainakin isoon vanteeseen tarvitsee useamman valaisimen, että kuvio alkaa muodostua.
- Vantaa, Finland - ()
5/5 Suosittelen ostamaan edullisen ja helppokäyttöisen, toimii heti kun pyörä liikkuu ja kaikenlisäksi näyttävän turvavarusteen lasten tai miksei aikuisenkin pyörään. Laite todella helppo ja vaivaton käyttää, syttyy heti kun liikettä tapahtuu ja sammuu kun liike loppuu.
- Lapua, Finland - ()
3/5 Ei ole vielä ollut kovin kovassa käytössä.Syksyn hämärtyessä varmasti näyttävän näköinen ja huomiota herättävä pyöräillessä.Värivalot on kirkkaat.Nähtäväksi jää kuinka hyvin pysyy pyörässä paikoillaan ja ehjänä..
- Purontaka, Finland - ()
3/5 Ihan hauska huomiovalo pimeässä liikkuvalle. Automaattinen valon sammutus kun pyörä ei liiku on hyvä. Kiinnitys oli vähän vaivalloista, mutta ruuvisysteemillä pitäisi pysyä. Kovin vakuuttavaa laatua laite ei edusta ja vasta kaksi fillarilenkkiä heitetty, joten saas nähdä miten kestää ?
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Näyttävät valot - pimeässä. Näkyy varmasti sokealle autoilijallekin. Asennus suhteellisen helppo - prikat, mutterit ja ruuvit pinnojen ympärille vanteen ulkokehään, jotta kiinnikkeet eivät hankaisi pyörän haarukoita. Pattereiden vaihtoa varten pitää irroittaa koko laite, ellei sitä ole jo varas vienyt. Patterit eivät kestä ulkona talvella, joten varastointi sisälle.

Valitettavasti alkoi sataa ja kuvan otto ongelmallista.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Heino systeemi eli aina liikkeen alkaessa alkaa valot välkkyä tietyllä rytmillä. Kussakin led -valossa on vielä eri kirkkauksia ja ajoittain osa ledeistä on piemeänä, joten melko paljon erilaisia kuvioita niistä muodostuu. Tuote on ihan näppärä kiinnittää pinnoihin..
- Nakkila, Finland - ()

Luces LED para Rueda Bicicletas

★★★★★
★★★★★
7 Comentarios

 • Tax free
 • 30 day return policy
Estas luces para la rueda de tu bicicleta son psicodélicas y muy coloridas, llama la atención de otros conductores en el camino de una manera única. Viene con 32 patrones diferentes creadas por la luces LED. Compra 2 si quieres tener 2 pares de luces para tus ruedas.

Especificaciones:

 • Dimensiones: 17.7×3.8×1.2cm
 • Opera con 3xAAA (no incluidas)
 • Duración de la batería: 48 horas

Garantía:

6 meses

9.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 14.95
Cantidad  Añadir al carrito »

*Shipped from our Chinese warehouse. Delivery time 2-4 weeks. Stock: 4 pcs
Next shipment is in about 1 hours 6 minutes and 00 sec

Productos similares

Products you might be interested in: