Luces LED para Rueda Bicicletas
Estas luces para la rueda de tu bicicleta son psicodélicas y muy coloridas, llama la atención de otros conductores en el camino de una manera única. Viene con 32 patrones diferentes creadas por la luces LED.
 • Luces LED para Rueda Bicicletas
 • Luces LED para Rueda Bicicletas
 • Luces LED para Rueda Bicicletas

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Heikki
  Heikki (2015-08-31)
 • Foto del producto de Heikki
  Heikki (2015-08-31)

videos contribuidos por el cliente

4/5 Siskonpojalle annoin lahjaksi ja ilmeisesti ihan toimiva tuote, vaikka en tiedä osuiko ikähaarukka ihan oikeaan kyseisessä lahjassa (14 v:lle).
- Nummela, Finland - ()
4/5 Ihan on näyttävä valaisin. On/Off Kytkin olisi hyvä, ettei turhaan välky valoisaan aikaan. Ainakin isoon vanteeseen tarvitsee useamman valaisimen, että kuvio alkaa muodostua.
- Vantaa, Finland - ()
3/5 Ei ole vielä ollut kovin kovassa käytössä.Syksyn hämärtyessä varmasti näyttävän näköinen ja huomiota herättävä pyöräillessä.Värivalot on kirkkaat.Nähtäväksi jää kuinka hyvin pysyy pyörässä paikoillaan ja ehjänä..
- Purontaka, Finland - ()
5/5 Suosittelen ostamaan edullisen ja helppokäyttöisen, toimii heti kun pyörä liikkuu ja kaikenlisäksi näyttävän turvavarusteen lasten tai miksei aikuisenkin pyörään. Laite todella helppo ja vaivaton käyttää, syttyy heti kun liikettä tapahtuu ja sammuu kun liike loppuu.
- Lapua, Finland - ()
3/5 Ihan hauska huomiovalo pimeässä liikkuvalle. Automaattinen valon sammutus kun pyörä ei liiku on hyvä. Kiinnitys oli vähän vaivalloista, mutta ruuvisysteemillä pitäisi pysyä. Kovin vakuuttavaa laatua laite ei edusta ja vasta kaksi fillarilenkkiä heitetty, joten saas nähdä miten kestää ?
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Näyttävät valot - pimeässä. Näkyy varmasti sokealle autoilijallekin. Asennus suhteellisen helppo - prikat, mutterit ja ruuvit pinnojen ympärille vanteen ulkokehään, jotta kiinnikkeet eivät hankaisi pyörän haarukoita. Pattereiden vaihtoa varten pitää irroittaa koko laite, ellei sitä ole jo varas vienyt. Patterit eivät kestä ulkona talvella, joten varastointi sisälle.

Valitettavasti alkoi sataa ja kuvan otto ongelmallista.
- Helsinki, Finland - ()

Luces LED para Rueda Bicicletas

★★★★★
★★★★★
8 Comentarios

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
 • Tax free
 • 12 months warranty
 • 30 day return policy
Estas luces para la rueda de tu bicicleta son psicodélicas y muy coloridas, llama la atención de otros conductores en el camino de una manera única. Viene con 32 patrones diferentes creadas por la luces LED. Compra 2 si quieres tener 2 pares de luces para tus ruedas.

Especificaciones:

 • Dimensiones: 17.7×3.8×1.2cm
 • Opera con 3xAAA (no incluidas)
 • Duración de la batería: 48 horas

Garantía:

1 años

Productos similares

Products you might be interested in: