Luces para Mango | Bicicleta 2 piezas
Con estas luces podrás tener un seguro paseo cuando salgas de noche en tu bicicleta, otros conductores podrán ver que un objeto se encuentra frente o cerca de su coche, y así evitando accidentes. Además que es una decoración única.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Arttu K.
    Arttu K. (2014-08-23)

4/5 Hiukan hankala kiinnittää, mutta kun kiinnitys onnistui, niin aivan erinomaiset valot. Punainen takavalo maantiepyörän tangon päässä, kevyt ja aina mukana.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Juuri se halpa ja hieno ratkaisu sarvenpäistä kuluneisiin tuppiin, jota kaipasin, jotten joutuisi ostamaan uusia tuppia. Asentamiseen tarvitaan ruuvimeisseliä ja pientä säätämistä, mutta hyvin asennettuna pysyy miten vain sarviin nojatessa hyvin paikallaan ja periaatteessa jatkaa sarvea ja kovettaa tuppea. Lampun patterit ovat jotain outoa mallia, joten en itse ole löytänyt semoisia. Pimessä näyttää hienolta kunnes patteri loppuu, jonka tapahtumiseen menee toivottavasti pitkään. Pään kumiosaa pitelevä metalliosa aukeaa välillä vähän ja se kannattaa välillä tarkistaa ja pyörittää sormilla kireämmälle, ettei tipu tielle. Itsellä kuoret kumiosat mukaan lukien sarvissa vahvikkeina ja lamput laatikossa odottamassa pimeämpiä aikoja, näin näistä saa mielestäni parhaiten kaiken 2.95€ irti, eikä tarvitse ostaa uusia tuppia sarviin.
- Jyväskylä, Finland - ()
5/5 Lisääö valoa fillariin! Nyt kun fillarissakin saa käyttää vilkkuja, nämä sopivat siihenkin täydellisesti. Eri asia on, ymmärtääkö autoilija, että tangon päässä vilkkuva punainen valo tarkoittaa sitä, että pyöräilijä on kääntymässä vai näkeekö hän sen vain ärsyttävänä disco-valona? Anyway tämä on hyvä lisä pyöräilojän turvallisuuteen pimeällä ajaessa. Nyt näkyy sivuillekin punaista valoa, eikä pelkästään taakse. Omien kokemuksien mukaan (3000km/vuosi) osa autoilijoista on lähes sokeita, vaikka fillarissa olisi kuinka paljon heijastimia ympäriiinsä. Ehkä nämä pienet, mutta tehokkaat punaiset tuikut pelastavat henkeni tämän talven pimeässä ajaessa.

+tehokkaat, helppo asentaa, kaksi eri moodia:jatkuva valo tai vilkku, halpa hinta

- ei mitään negatiivista!

Suosittelen kaikille pro-fillaristeille ja muillekin!
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Ruuvasin nämä pyörän etukoriin molemmin puolin pyörää, ruuvit menivät sopivasti korin "silmien" läpi. Kädensijoihin nuo kait saisi ahdettua mutta en viitsinyt asennella. Vilkkuvat tai palavat jatkuvasti punaisina. Hyviä huomiovaloja ovat.
- Pieksämäki, Finland - ()
5/5 Kestävän ja siistin näköiset valot. Asennus oli vähän tiukka, mutta kyllä sen hienosti paikoilleen sain. Lisää turvallisuutta hyvin, kun on valot sivuillakin.
- Turku, Finland - ()
5/5 näkyy pimeässä ja voi asentaa jokaiseen polku pyörään, kaksi valo vaihtoehtoa vilkunta ja kokoajan palava tuotteen mukana tulee paristot.
- Hämeenlinna, Finland - ()

Luces para Mango

Bicicleta 2 piezas

★★★★★
★★★★★
6 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy
Con estas luces podrás tener un seguro paseo cuando salgas de noche en tu bicicleta, otros conductores podrán ver que un objeto se encuentra frente o cerca de su coche, y así evitando accidentes. Además que es una decoración única.

1.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Color
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock 1 pcs
- Next shipment is in about h hours i minutes and 00 sec
- *Delivery time 2-4 weeks

Productos similares