Estante Frontal | para Bicicleta 20Kg
Lleva cajas o bolsos en tu bicicleta fácilmente, solo tienes que colocar este soporte/estante. Puedes adjuntar una cesta o caja para que tu bicicleta se convierta en una maquina de carga.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Henri K.
    Henri K. (2016-12-03)

4/5 Hinta laatu suhteeltaan hyvä.

Asennus vaatii tee se itse asennetta ja taitoja.

Asennus vaati minullakin kulmarautojen irtiporaukset ja asennuksen Lvi putkikannakkeella etuhaarukkaan.

Käyttö/asennus ohjeita ei ollut.
- Lappeenranta, Finland - ()
5/5 Todella jämäkkä ja käytännöllinen pyöräntarakka, monet paketit jo kuljetettu mustekalalla kiinnitettynä. Kiinnityksessä piti vähän itse soveltaa mutta onnistui helposti.
- Ulvila, Finland - ()
3/5 Vaikutti todella tukevalta ja passelilta, mutta harmikseni ei saa asennettua ainakaan omaan levyjarrulliseen maastopyörääni. Ohjeiden puuttuminen sai myös hämmästelyä aikaan, mutta pienellä googletuksella löytyi.
- Tampere, Finland - ()
3/5 Tuote vaikuttaa jämäkältä ja oli pienen internet-kierroksen jälkeen erottuvasti halvin vaihtoehto. Tuote toimitettiin osineen päivineen mutta ohjeita ei valitettavasti tullut mukana. Tarakan kiinnittäminen Dope-kaupunkipyörään ei ensiyrittämällä onnistunut, voi olla että kyseisessä pyörässä on asennustilakin aika kortilla. Suosittelen katsomaan ennen asennusta netistä kuvan vastaavasta etutarakasta asennettuna niin saa hiukan osviittaa kiinnityksestä. Seuraava yritys vanhaan kunnon mummupyörään, eiköhän tuo paikoilleen mene!
- Iisalmi, Finland - ()
5/5 Aivan erinomainen etutavarateline. Itselle kiinnitys haarukan jalkoihin vaati kulmarautojen irtiporauksen, ovat popniiteillä ja pienellä hitsillä kiinni.
- Vantaa, Finland - ()
5/5 Tämä on tukevan oloinen ja hyvin kevyt etutavarateline. Aion laittaa tämän e-villen fatbikeen . Varsien alapäissä olevat kulmaraudat porasin irti niittauksistaan, ja laitoin tilalle ruuvit. Sitten vain kumipintaiset kiristimet etuhaarukkaan ja tarakka niihin kiinni niin hyvä tuli.
- Lohiluoma, Finland - ()

Estante Frontal

para Bicicleta 20Kg

★★★★★
★★★★★
6 Comentarios

Lleva cajas o bolsos en tu bicicleta fácilmente, solo tienes que colocar este soporte/estante. Puedes adjuntar una cesta o caja para que tu bicicleta se convierta en una maquina de carga.

 


Especificaciones:

  • Dimensiones: 23x14.5cm
  • Material: Aleación
  • Color: Negro

 

10.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 18.95
Cantidad  Añadir al carrito »
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares