Mini Podómetro | Cuenta Pasos
Cuentas cuantos pasos tomasteis para llegar a cierto punto y cuantas calorías quemasteis con tu caminata.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Juho K.
  Juho K. (2014-07-01)
 • Foto del producto de Joona R.
  Joona R. (2013-09-11)

videos contribuidos por el cliente

4/5 Tosi pieni laite, helppo kantaa mukana , ei edes huomaa että mukana. voi pistää kenkään tai vyölle. Hinta on halpa jippii ja juoksuksi...........................................................................
- Kankaanpää, Finland - ()
2/5 Eihän se ollut onneksi kallis, mutta eipä siitä enemmän kannata maksaakaan. Laskin testimielessä askeleet päässä ja vertasin laitteen lukemaan. Se näytti aina mitä sattuu. Heitin pois.
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Tuote on mekaaninen, mikä on hyvä, mutta parasta kiinnittää se housun lahkeeseen sillä se vaatii selkeän "iskun" noteeratakseen liikkeen. Muuten oikein toimiva ja juuri siksi pidän siitä, ettei tarvitse "vexlata" paristojen kanssa. Toimii!
- Pori, Finland - ()
3/5 Vähän rimpula. Mittaa kyllä askeleita, mutta eipä kovin luotettavalta tulokset tunnu. Kyllähän tuolla hinnalla kannattaa, jos haluaa vähän suuntaa antavan tuloksen paljonko on tullut käveltyä.
- Vantaa, Finland - ()
3/5 Tipahti lattialle, jonka jälkeen ei toiminut. Hinta oli niin halpa, että en ole lähettänyt mitään reklamaatiota. Toimi noin viikon. Tuote näyttää laadukkaammalta mitä se käytännössä on. En suosittele tämän tuotteen ostamista.
- Jyväskylä, Finland - ()
1/5 Den fungerar, trorjag? Displayen flimrar det går inte att avgöra vad det står eller ställ in något. Något är löst innuti, om det är en mätare eller trasigt vet jag inte. Kan ej användas ?
- Lidingö, Sweden - ()

Mini Podómetro

Cuenta Pasos

★★★★★
★★★★★
16 Comentarios

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
 • Tax free
 • 30 day return policy
General:

Cuentas cuantos pasos tomasteis para llegar a cierto punto y cuantas calorías quemasteis con tu caminata. Solo tienes que colocar el podómetro alrededor de tu cintura usando los clips incorporados en el dispositivo, este empezara a contar tus pasos basado en el movimiento de la pelvis.

 

Especificaciones Técnicas:

 • Batería: 1 x LR54 (no incluidas)
 • Dimensiones: 48 x 36 x 13 mm
 • Peso: 16 g


Contenido del paquete:

 • Mini podómetro
 • Manual (en ingles)

Garantía:

3 meses

Productos similares

Products you might be interested in: