Candado Clip Escalador
Ten un candado mas útil, el diseño y concepto de este candado es ideal para colocar llaves u otros objetos o maletas que requieran de mayor espacio para asegurarlos.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Ronald L.
    Ronald L. (2015-08-14)

4/5 Ihan OK tuote, saisi avautua enemmänkin. Toistaiseksi ollut vain vähän käytössä mutta sen ajan kyllä toiminut. Hinta-laatusuhde on tuotteessa paikallaan...
- Turku, Finland - ()
4/5 Ihan kätevä koukku eli klipsi 3-numeroisella numerokoodilla, jonka voi asettaa itse työntämällä esim. pieni ruuvimeisseli lukko-osan päähän (ylempi kuva), ja kääntämällä haluttu koodi näkyviin, jonka jälkeen meisseli poistetaan.

Pieni haitta on (alempi kuva), että lukko-osa liikkuu vain 3 mm, ja lukon salpa menee ainoastaan noin 2 mm lukon sisään. Koska rakenne on aika heppoinen, on helppoa jollakin työkalulla, tai ehkä jopa käsin, vääntää alumiiniklipsi väkisin auki. Ja voihan sen aina pihdeillä hajoittaa.

Klipsi hankittiin lähinnä terassikäyttöön, eli lukitsemaan reppu tai käsilaukku tuoliin kiinnii niin, ettei ohikulkija liian helposti saa reppua mukaansa viemättä itse tuoliakin. Tähän tarkoitukseen se kelpaa ja rakenne on riittävän kestävä.

Toinen mahdollinen käyttö on sellaisen lukittavan mökkipostilaatikon, jota useampi käyttää, lukitsemiseen. Täten jokaisella ei tarvitse olla avainta mukanaan. Tässäkin käytössä lukkoklipisi tietysti voidaan haluttaessa rikkoa, mutta niin voi koko muovisen postilaatikonkin.
- Helsinki, Finland - ()
3/5 En nähnyt numeroita ilman nlaseja joten ikänäköni esti lukon käytön. Muuten toimiva vehje.
- Vantaa, Finland - ()
1/5 todella heikkolaatuinen ei käy lukitukseen murrettavissa paljain käsin
- Nakkila, Finland - ()

Candado Clip Escalador

★★★★★
★★★★★
4 Comentarios

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
  • Tax free
  • 30 day return policy
Ten un candado mas útil, el diseño y concepto de este candado es ideal para colocar llaves u otros objetos o maletas que requieran de mayor espacio para asegurarlos.

 


Especificaciones:

  • Peso: 76g
  • Dimensiones: 10.6x6.0cm