Ducha para Campamento | 40L
Esta bolsa sirve como tu ducha cuando vayas de campamento, puedes calentar el agua dentro para que no tengas que bañarte con agua fría.

4/5 Tulipahan kokeilun vuoksi hankittua ja ihan tarkoitukseensa sopiva tuote. Hinta ja laatu kulkivat ihan hyvin käsi kädessä, laatu vähintäänkin riittävä.
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Olipa tuossa päivänä eräänä kotona vesikatkos ja onneksi tämä oli tullut hankittua sekä täytettyä sitä varten, kun ämpäreitä ei löytynyt ja se pelasti kyllä päivän. Eli en osaa sanoa suihkuna sen käytöstä mitään mutta kahvivedet sieltä saatiin. ;-D

Eli toimii ja voin ainakin näin suositella ko. tuotetta.
- Helsinki, Finland - ()
2/5 Toimivuus ja käytettävyys todella heikko. Koukut eivät kestä täyttä painoa. Suihkun lukitus vuotaa. Musta väri toimii jotenkin, jos Suomessa keskikesällä aurinkoisella säällä käyttää, mutta auringon on paistettava esteettä pussiin. Liian pitkään paisteessa ollessaan voi jopa tulla liian kuumaksi.

Käsittely oli hankalaa, koska pussi on niin veltto. Tarvitsisi ehdottomasti jonkinlaiset kanto- ja nostokahvat.
- Kiikala, Finland - ()
4/5 Retkisuiku 40 litraa on kätevä mukana kannettava suihkun korvike. Ei sen kanssa saa suurtakaan suihkunautintoa, mutta sen avulla saa kätevästi pestyä itsensä leiri- ja mökkiolosuhteissa.

Pientä miinusta tuotteelle tuo heppoiset narut ja koukut, joilla suihkusäiliö on tarkoitettu ripustaa puuhun tms. Toisaalta nämä on todella helppo vaihtaa tukevampiin. Kaikkiaan tuote toimii hyvin, tosin 20 litran säiliökin riittäisi hyvin nimittäin 40 kilon vesisäiliö on raskas nostettavaksi roikkumaan. Hyvä laadukas tuote.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Ehdoton säkki ekokäyttöön. Aamulla kaivosta vettä täyteen ja pussi kottikärryyn, joka on mustalla muovilla "vuorattu". Sitten siirtelen päivän aikana kottareita niin, että pussi on aina auringossa. Illalla veri on n. 40-50 asteista, joten siitä riittää lämmintä vettä isommallekin porukalle iltapesuun.
- Kuopio, Finland - ()
4/5 Retkeilykäytössä loistava keksintö.
- Mikkeli, Finland - ()

Ducha para Campamento

40L

★★★★★
★★★★★
7 Comentarios

 • Tax free
 • 30 day return policy
Esta bolsa sirve como tu ducha cuando vayas de campamento, puedes calentar el agua dentro para que no tengas que bañarte con agua fría. Con una capacidad de 40L, puedes calentar el agua por 3 horas usando energía solar y el agua llegara a una temperatura entre 45 grados. Puedes bañarte por 8 minutos si la bolsa esta llena.

Especificaciones:

 • Dimensiones: 40x40x26cm
 • Peso: 500g
 • Capacidad: 40L
 • Largo Tubo: 60cm
 • Diámetro Boquilla: 3.5cm
 • Material: PVC no toxico
 • Color: Blanco

Detalles del paquete:

 • 1x Tubo
  1x Gancho
  1x Bolsa ducha

13.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 21.95
Cantidad  Añadir al carrito »
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares

Products you might be interested in: