Botella de Agua | Acero Inoxidable
Mantén tu bebida fresca en este contenedor de acero inoxidable, podrás saber que el sabor de tu bebida no cambiará.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Jussi F.
    Jussi F. (2014-10-27)

5/5 perfecto para llevar gasolina, el tapon es grande para poder llenarlo
- Badalona, Spain - ()
5/5 Tässä samat ominaisuudet kuin muovikorkkisessa pullossa, mutta tässä ei ole sitä vaaraa, että korkki hajoaisi oikeastaan missään tilanteessa. Tai ehkä siinä vaiheessa jos tarkoituksella hakkaa vasten kalliota. Tämä pitäisi ehdottomasti olla jokaisen vaeltajan perusvarustus!
- Rauma, Finland - ()
5/5 Ostin vesipulloksi moottoripyörä käyttöön. Nyt toimivuuden johdosta mukana myös golf kentällä. Teräksen ansiosta juoma pysyy hyvin kylmänä hyvänkin ajan. Pullo kestää kovaakin kulutusta ja käyttöä.
- Veikkola, Finland - ()
3/5 Tuote vaikuttaa kestävältä. Jos vettä ei vaihda koko ajan alkaa vedessä maistumaan jokin, ehkä kemikaali. En tiedä uskaltaako tätä päivittäisenä pullona käyttää. Peseminen ei ole auttanut makuun.
- Jokela, Finland - ()
3/5 ihan ok vesipullo sillä alumiinihan on myrkkyä, niin kasveille kuin hermostollekin jos joku ei sitä vielä tiennyt. mikäpä ei nykyään sitä olisi, mutta tämä on mennyt viinapullona ihan mainiosti. vähällä käytöllä tosin, mut sotia ootellessa...
- Imatra, Finland - ()
5/5 Tilasin tuotteen yleiskäyttöä varten kun joka paikkaan on aina vesipullo mukana. Pullo toimii kuten pitääkin. Korkki on tiivis eikä vuoda. Tuotteen viimeistely taso näyttää yllättävän hyvälle. Ei ole teräviä reunoja korkissa eikä pullonsuussa. Korkin kierteet toimii hyvin ja korkki rullaa paikalleen. Pullon ulkopinnassa näyttäisi olevan joku läpinäkyvä lakkapinta (teräksen värinen pullo). Kantokahvakin vaikuttaa jämäkälle. Ehdottomasti hinta laatusuhde todella hyvä. Materiaalikin vaikuttaa ihan oikealta teräkseltä. Toimitus kesti tilaamisesta lähi postiin päivää vaille 3 viikkoa.
- Turku, Finland - ()

Botella de Agua

Acero Inoxidable

★★★★★
★★★★★
7 Comentarios

Mantén tu bebida fresca en este contenedor de acero inoxidable, podrás saber que el sabor de tu bebida no cambiará. Al usar tu propio contenedor de agua estarás ayudando a la tierra ya que es mas reciclable al no tener que comprar botellas de plástico. Ten en cuenta que este contenedor no preserva bebidas calientes.

 


Especificaciones:

  • Capacidad: Aprox. 1000mL
  • Dimensiones: 240X80mm
  • Peso: 250g
  • Material: Acero inoxidable

 

14.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 19.95
Color
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock
- Next shipment is in about h hours i minutes and 00 sec
- *Delivery time 2-4 weeks

Productos similares