Cristales de Deseos Ecológico DIY Blanco
Crea tu propio cristal de deseos con este set de hazlo tu mismo (DIY), cada color tiene un mensaje diferente. Ideal para agradecer a tus amig@s o familiares en ese día especial.

1/5 Tosi sekavat käyttöohjeet mukana, jonka takia jäi odottelemaan kaappiin parempaa tutkimista mutta taitaa vieläkin olla siellä. Hinta ehkä kallis tämmöisestä "rihkamasta". Olisi jääny ostamatta jos ois tienny että ei vastaa ihan sitä mitä piti :(
- Kajaani, Finland - ()
2/5 Kemiallisia reaktioita.

Erikoinen tee-se-itse kristallilamppu, jonka hinta ei päätä huimaa, mutta kaksi lamppua tilanneena molemmissa oli samat ongelmat.

Tuote pitää valmistaa mukana tulevan valkoisen jauheen ( = rikkiä? ), vaalean puolikuun muotoisen tabletin ja veden yhdistelmällä. Vesi pitää lämmittää ohjeiden mukaisesti. Aineet lasipurkkiin yhdistäen ja vuorokaudeksi odottelemaan reaktioita.

Kiinalaisista ohjeista jäi hieman epäselväksi, pitääkö purkin olla kiinni vai avoinna odotteluajan ja että tarvitseeko käymisprosessi valoa vai pitääkö nimenomaan olla pimeää. Ensimmäisen pidin avoinna ja toisessa kannen kiinni.

Tulokset: tabletti kristallisoitui .... hyvin vähän. Ei esimerkkikuvan mukaisesti vaan vain hieman tablettia suuremmaksi. Molemmissa tapauksissa.

Joten joko purkki oli liian suuri, seos liian laimea ( mitta oli molemmissa tapauksissa tarkasti ohjeen mukaan ) tai sitten tuotteen ei kuulukaan toimia.

Hyvää oli painalluksesta syttyvä kumikorkki jonka sisällä väriä vaihtava LED-polttimo. Se olisi valaissut tuotteen kuten kuuluukin. Pidin toista tuotetta liuoksessa varmuuden vuoksi viikon ajan, mutta se ei muuttanut mitään paitsi kaataessa liuoksen pois, myös kristallit tabletin päältä valuivat pois ja tabletti jäi alkuperäisen näköiseksi.

Jälleen ehkä ohjeissa olisi ollut jokin asia, mikä olisi pitänyt tehdä eritavalla kuin kuvissa on näytetty, mutta koska on kiinaksi ei tuosta mitään ymmärtänyt.
- Vantaa, Finland - ()

Cristales de Deseos Ecológico DIY Blanco

★★★★★
★★★★★
2 Comentarios

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
 • Tax free
 • 30 day return policy
Crea tu propio cristal de deseos con este set de hazlo tu mismo (DIY), cada color tiene un mensaje diferente. Ideal para agradecer a tus amig@s o familiares en ese día especial. Su tapón viene con compuestos electrónicos y una bombilla LED para que ilumines tu cristal por las noches.

Colores y su significado:
Morado: Te extraño
Azul: Esperanza
Verde: Mejores Deseos
Rojo: Buena Suerte
Amarillo: Mejórate Pronto
Blanco: Gracias

 


Especificaciones:

 • Peso: 0.234Kg
 • Dimensiones: 16.8x8cm

 

Detalles del paquete:

 • 1x Polvo Cristalizado
  1x Semilla
  1x Botella de Cristal
  1x Agitador
  1x Cuerda
  1x Tarjeta
  1x Manual en ingles.

 

Products you might be interested in: