Carcasa para Disco Duro 3.5” USB 2.0
Esta carcasa protegerá tu disco duro IDE de 3.5” pulgadas, permitiéndote extraer información vieja de tu disco duro. Solo tienes que conectarlo en tu puerto USB.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Juuso P.
  Juuso P. (2015-10-22)
 • Foto del producto de Juuso P.
  Juuso P. (2015-10-22)
 • Foto del producto de Harri N.
  Harri N. (2014-03-24)

4/5 Ostin tuotteen ottaakseni aseman uusio käyttöön.

Tuotteen toimitusaika oli lyhyt ja tuote vastasi mielikuvaani tilatusta tuotteesta. Yksinkertainen kasata ja helppo ottaa käyttöön.
- Mikkeli, Finland - ()
4/5 Vähän "muovisen" oloinen , mutta muoviahan se onkin :) , toimii niinkuin pitääkin . Ei pöllömpi vekotin , täysin kasaan en ole vielä laittanut kun testasin vanhoja hyllystä löytyneitä kovalevyjä .
- Päntäne, Finland - ()
5/5 Kätevä , edullinen ja näppärä ratkaisu käytöstä poistetun tietokoneen tiedostojen pelastamiseen. Tiedostot löytyy, mutta vain ne aukeavat joita vastaavat ohjelmat ovat käytössä uudessa koneessa. Täkeimmät tiedostot ovat hoituneet. Laitteesta saa varmaan ihan hyvän lisätallennustilan, kunhan siivoaa vanhan koneen ohjelmat ja muun tarpeettoman pois.
- Kerava, Finland - ()
5/5 hinta ja laatu kohtavaat tässä tuotteessa, varustettu vanhemmalla kovalevy liittimellä IDE/ATA, Eikä uudemmalla e-sata/SATA liittimellä mikä on usein nykyisissä kovalevyissä. Suosittelut.
- Kemijärvi, Finland - ()
3/5 Muuten hyvä, mutta verkkojohdon tökkeli oli väärän mallinen, ei sovi Suomen seinään. Eikä kyllä toinenkaan pää itse laitteeseen. Asiakaspalvelu toimi kyllä kiitettävästi, vastaus reklamaatioon tuli välittömästi ja uusi piuha on matkalla. Sattuuhan sitä.

Kotelon avaamisessa oli vähän puuhaa, pelkäsin rikkovani heppoisen oloiset kuoret. En rikkonut. Sisällä USB-piuha eikä paljon muuta. Vanhat IDE-levyt saa nyt näppärästi kopioitua ja kamat talteen. Jos on vanhoja koneita nurkissa ja niissä jotain mielenkiintoista sisällä niin tästä sitten.
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Hyvä hinta/laatu suhde. Käytin tuotetta tietojen tallentamiseen vanhojen pöytäkoneiden kovalevyistä ja laite hoiti tehtävänsä moitteettomasti. Laadultaan esim kotelon päätylevyt tuntuivat aika heppoisilta ja helposti särkyviltä, mutta käsittelemällä niitä sopivalla varovaisuudella luulen että tulevat kestämään. Olin tyytyväinen tuotteeseen!
- Vantaa, Finland - ()

Carcasa para Disco Duro 3.5” USB 2.0

★★★★★
★★★★★
18 Comentarios

General:

Esta carcasa protegerá tu disco duro IDE de 3.5” pulgadas, permitiéndote extraer información vieja de tu disco duro. Solo tienes que conectarlo en tu puerto USB, que llega a una velocidad de hasta 480mb/segundo. Simple y fácil de usar.

Especificaciones técnicas:
 • 2.0 Conexión a 40 veces más rápido que USB 1.1.
 • Solución sin tornillos
 • Puedes ponerlo en posición vertical
 • Plug and Play.
 • 100% de aluminio.
 • Compatibilidad: Windows 98, 98SE, ME, 2000, XP, MAC OS 8.6 o posterior.
 • Luces LED para indicación de encendido

Garantía:

1 años

Lo sentimos pero este producto no está disponible
Product is available also from our China warehouse at lower price (change)

Productos similares