Taza sensible al calor Despertad
¿Te es difícil levantarte en la mañana? No eres el único, esta taza también. Pero cuando la llenes con cualquier bebida caliente sus ojos se abrirán. Esperamos que tus ojos se abran tan rápido como los de la taza.

videos contribuidos por el cliente

5/5 Poitsut on ihan täpinöissään tästä kupista. Kuppiin kun kaataa teetä tai kuumaa kaakaota niin kaveri herää. Jokaisen lapsiperheen unelma kuppi.
Kimmo R. - Vantaa, Finland - ()
4/5 Ostin tuotteen äitienpäivä lahjaksi. Kuuleman mukaan, on hyvin toiminut ja vastasi odotuksia. Hauska aamua keventävä lisä toisen lahjan kanssa.
Anassi - Vantaa, Finland - ()
5/5 Nämä mukit tilasin,kun 2.3.2016 olemme olleet yhdessä 7.vuotta,sen kunniaksi. ovat erikoiset mukit ja käyttöä löytyy!En ole saanut vielä tuotetta,niin vaikea sanoa enempää!
Mamma56 - Ukkola, Finland - ()
4/5 Söpö muki lahjaksi tai itselle. Tuote täytyy muistaa pestä käsin ja sopii esim. työpaikalle viihdyttämään joko itseäni tai muita. Kestävä perusmuki hauskalla ominaisuudella.
Possu - Ylöjärvi, Finland - ()
4/5 Toimii miten luvattu =)
Aleksi T. - Espoo, Finland - ()
5/5 AIka hyvä juoda tästä kahvia aamuisin :
Petu - Laitila, Finland - ()

Taza sensible al calor Despertad

★★★★★
★★★★★
22 Comentarios

¿Te es difícil levantarte en la mañana? No eres el único, esta taza también tiene el mismo problema. Pero esto puede cambiar, cuando llenes tu taza con cualquier bebida caliente (café, té, etc) sus ojos somnolientos se abrirán. Esperamos que tus ojos se abran tan rápido como los de la taza.

 

Especificaciones:

  • Material: Cerámica
  • Tamaño: Diámetro 8CM; Altura 9CM
  • Peso: 0.35KG

Garantía:

6 meses

5.95 incl. VAT 24%
Norm. 9.95
Cantidad  Añadir al carrito »
- Tuotetta on Suomi-varastolla over 5 pcs
Shops: Mantsala 0 pcs
- Next shipment is in about 2 hours 53 minutes 00 sec
- *Delivery time 1-3 days

Productos similares