Taza sensible al calor Despertad
¿Te es difícil levantarte en la mañana? No eres el único, esta taza también. Pero cuando la llenes con cualquier bebida caliente sus ojos se abrirán. Esperamos que tus ojos se abran tan rápido como los de la taza.

videos contribuidos por el cliente

4/5 Ostin tuotteen äitienpäivä lahjaksi. Kuuleman mukaan, on hyvin toiminut ja vastasi odotuksia. Hauska aamua keventävä lisä toisen lahjan kanssa.
Anassi - Vantaa, Finland - ()
5/5 Nämä mukit tilasin,kun 2.3.2016 olemme olleet yhdessä 7.vuotta,sen kunniaksi. ovat erikoiset mukit ja käyttöä löytyy!En ole saanut vielä tuotetta,niin vaikea sanoa enempää!
Mamma56 - Ukkola, Finland - ()
4/5 Söpö muki lahjaksi tai itselle. Tuote täytyy muistaa pestä käsin ja sopii esim. työpaikalle viihdyttämään joko itseäni tai muita. Kestävä perusmuki hauskalla ominaisuudella.
Possu - Ylöjärvi, Finland - ()
4/5 Toimii miten luvattu =)
Aleksi T. - Espoo, Finland - ()
5/5 AIka hyvä juoda tästä kahvia aamuisin :
Petu - Laitila, Finland - ()
Hauska idea tuollaiset huumorimukit. Näyttää naaman myös tiskikonepesun jälkeen jonkin aikaa. Ostin piristämään päivää ja tarve oli suurelle mukille mm. kaakaon juomiseen. On ollut hintansa väärti. Suosittelen vaikka lahjaksi!
Raimo K. - Tampere, Finland - ()

Taza sensible al calor Despertad

★★★★★
★★★★★
21 Comentarios

¿Te es difícil levantarte en la mañana? No eres el único, esta taza también tiene el mismo problema. Pero esto puede cambiar, cuando llenes tu taza con cualquier bebida caliente (café, té, etc) sus ojos somnolientos se abrirán. Esperamos que tus ojos se abran tan rápido como los de la taza.

 

Especificaciones:

  • Material: Cerámica
  • Tamaño: Diámetro 8CM; Altura 9CM
  • Peso: 0.35KG

Garantía:

6 meses

Lo sentimos pero este producto no está disponible
Product is available also from our China warehouse at lower price (change)
Lo sentimos pero este producto no está disponible

Productos similares