Cortina para Mosquitos | Para Camas
Normalmente usamos químicos como repelentes de mosquitos, pero estos en muchos casos son dañinos para la salud, tienen un olor fuerte y son altamente peligrosos para niños pequeños.

4/5 mitäpä tästä sanoisi? toimii siinä tarkoituksessa mihin on tehty, eli pitää itikat loitolla. itse ostin tämän mukaan matkailu-autoon, koska jostain ne pirulaiset aina sisälle pääsevät, mutta nyt eivät enää syömään kun tämä on sängyn päällä suojana. ja kun lähden tunturiin, nappaan tämän mukaan ja pistän teltassa suojaamaan makuupussia noilta verenimijöiltä. ainakin toistaiseski kestänyt. tilaan tätä vielä toisenkin täksi kesäksi.
- Pieksämäki, Finland - ()
4/5 Hieman heppoinen verho on mutta täytti tehtävänsä. Pihamökissä nukkuja sai rauhan hyttysiltä. Tuolla rahalla olisi voinut ostaa vaikka ensi kesäksikin jos tämä ei kestä uutta ripustusta
- Juupajoki, Finland - ()
4/5 Upea tuote, hinta ei hirvitä täytyy tilata muutama mökille.
- Sastamala, Finland - ()
5/5 saa nukkua yönsä rauhassa, kun ei pääse hyttyset eikä kärpäset kiusaamaan. Moninkertaisesti hintansa arvoinen.
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Måste ju tillverka en sarg till taket, men nätet är bra.
- Sundom, Finland - ()
4/5 Tuote on hyvä ja käyttökelpoinen. Ainoa miinus on se, ettei itse saa valita väriä, vaan tulee sattumanvaraisesti joko valkoinen tai sininen. Onneksi sain valkoisen.
- Helsinki, Finland - ()

Cortina para Mosquitos

Para Camas

★★★★★
★★★★★
10 Comentarios

Normalmente usamos químicos como repelentes de mosquitos, pero estos en muchos casos son dañinos para la salud, tienen un olor fuerte y son altamente peligrosos para niños pequeños. Con esta cortina, no tendrás esos problemas, además que ayudaras a salvar al mundo, ahorrando en energía y ayudando a tus hijos a que no tengan problemas a la hora de dormir.

Especificaciones:

  • Dimensiones: 2.8M x 8.5M
  • Material: encaje

Lo sentimos pero este producto no está disponible
Product is available also from our China warehouse at lower price (change)

Productos similares