Morral para Perros
Con este morral para perros podrás colocárselo a tu mascota de gran tamaño para que te libere un poco de tu peso. Además que sirve como bolsas de peso para ejercicios.

4/5 Hintaansa nähden laadukas reppu koiralle, säädöt hyvät. Meidän Amstaffille sai helposti säädettyä ja huomattavasti isommallekin koiralle saa päälle.
- Ruutana, Finland - ()
3/5 Ostin koiralle reppu koska ajattelin että hän vois kantta vähän omat tavara jos mennään metsälle kävely lenkille ehkä se on pikkasen pieni meidän Alskan Malamuutti,reppu on ihan hyvä ja laatu on ok koska vastaava reppu jostain eläinkaupasta maksaa yli 50€ Suomessa
- Hanko, Finland - ()
3/5 Ihan ok reppu.. ajaa kyllä asiansa muttei ole käytännössä ehkä ihan oikeaa kokoa vain meidän koiralle joten ei oikein "istu" spanielimme päälle.. mutta hyvin saa purettua ylimääräisiä energioita kun pukee repun selkään ja lähtee vähän metsään tarpomaan =)
- Kokkola, Finland - ()
3/5 Odotettua parempi laatu.Epäilin että reppu on aivan liian pieni vähän suuremmalle

koiralle (Venäjän Mustaterrieri)joten tilasin tuotteen lähinnä kokeilumielellä.

Yllätyin kun mahanalushihnojen pituus riitti ja jäi vielä hieman säätövaraakin.

Etukiinnitys hihna oli aivan liian lyhyt koiran leveän rintakehän takia.Päätin

viedä repun suutarille hihnan pidennykseen tämän jälkeen toimiva reppu.

Lisävarusteena repussa oli vielä kantohihna ja koiran retkijuomakuppi tästä

vielä lisäplussat.

Kaj.H.

Helsinki
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Hyvän kokoinen ja varmasti näkyvä koiran selkäreppu. Ainoa miinus minkä voin sanoa tuotteesta on, että selässä oleva vetoketju ei kestä oikeastaan mitään. Ensimmäisenä kokeilukertana hajosi (tähän auttaa jesari). Muuten erittäin toimiva ja meidän koiruudella melkein päivittäisessä käytössä.
- Kiviniemi, Finland - ()
3/5 Hinta - laatu -suhde OK. Koko on sopiva esim. kultaiselle noutajalle, labbikselle tai collielle. Koiralla oltava tarpeeksi pitkät jalat, ettei reppu laahaa maata. Helppo "asentaa" koiralle. Erityistä plussaa lokeroista, joissa kulkee myös ulkoiluttajan tavaroita, eli kätevä esim. metsälenkille.
- Espoo, Finland - ()

Morral para Perros

★★★★★
★★★★★
6 Comentarios

  • 30 day return policy
Con este morral para perros podrás colocárselo a tu mascota de gran tamaño para que te libere un poco de tu peso. Además que sirve como bolsas de peso para ejercicios.

Especificaciones:

  • Material: Tela Oxford aprueba de agua
  • Ideal para perros con pecho de 53-90cm
  • Color: Rojo

Garantía:

1 meses