Clip Dedos | Insulado y Antideslizante
Ya no tienes que usar un paño para sacar ese plato caliente del microondas, con este clip lo puedes hacer de un modo muy sencillo, además de que tiene una superficie antideslizante, sabrás que ese plato no se irá a ningún lado.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Mikael N.
    Mikael N. (2015-06-22)

videos contribuidos por el cliente

5/5 Ihan näppärä tuote, jotta sormet ei pala ja ruokaa siirry patalappuun!

Liian usein on patalappu mennyt pesuun, kun lautaselta on huolellisemmallakin toiminnalla ruokaa tarttunut siihen.

Tuote on magneetin johdosta kiinni mikrossa, joten se on aina tarvittaessa käytettävissä. Hintansa arvoinen ostos!
- Klaukkala, Finland - ()
5/5 Tuotteessa oli magneetti (jota en tiennyt) jotta sen saisi jääkaapin oveen ripustettua mutta omani lähti heti irti. Sitä en kuitenkaan tarvinnut vaan säilytän otinta mikron läheisyydessä. Todella kävetä pikku apuri, osa omista lautasista kuumenee mikrossa (ja ruoka ei) joten lautasta käsiteltäessä on aina täytynyt olla patalappu kädessä. Tämä on hiukan kätevämpi ja toimii.
- Ylöjärvi, Finland - ()
1/5 Olisi mukava jos olisi EDES saanut nuo tuotteet. VAIKEAA on arvostella kun ei ole nähnytkään (hiirtä ja pannulappuja). Missä lienevätkin taivaan tuulissa. Odotan rahojen palautusta vihdoinkin, kunnette voi kerran niitä toimittaa. Ei Tähtiä voi edes antaa.........
- Turku, Finland - ()
2/5 Tuotteessa oli magneetti mutta se irtosi heti. Magneetti olisi jees koska silloin tuotetta voisi säilyttää mikron kyljessä. Se voisi olla myös isompi, koska silloin saisi kuumasta lautasesta paremmin otteen. Talouspaperikin toimii sitten kuitenkin paremmin mikron "patalappuna".
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Kuuma lautanen mikrosta pöydälle. Paljain sormin karjuen siirrät sen. Tai patalapulla karjumatta, patalapun sotkien. Tai sitten karjumatta ja sormia polttamatta, mitään sotkematta näppärällä sormipatalapulla! Magneetti on hieman heikko, mutta säilyyhän se mikrotason alla olevassa laatikossakin. Oikein näppärä!
- Hamina, Finland - ()
4/5 Ihan kiva ja näppärä apu pikkukokkailuun ja kuumien lautasten ottamiseen mikrosta. Suojaa kivasti sormia ja vaikuttaa ihan kestävältä. Ihan hyvä ostos.
- Espoo, Finland - ()

Clip Dedos

Insulado y Antideslizante

★★★★★
★★★★★
21 Comentarios

Ya no tienes que usar un paño para sacar ese plato caliente del microondas, con este clip lo puedes hacer de un modo muy sencillo, además de que tiene una superficie antideslizante, sabrás que ese plato no se irá a ningún lado.

Especificaciones:

  • Dimensiones: 7.5X4.5cm
  • Material: Silicón & imán