Telémetro Digital para Partidas de Golf
La mejor herramienta para el jugador de golf serio. Este telémetro te permite saber el rango fácilmente, con una magnificación de 7X óptico.

3/5 En ole vielä päässyt konnolla testaamaan tuotetta ,koska kentät ovat kiinni.

pa. tilasin kiikareita 2kpl sain lähetyksessä yhdet . maksoin tarjoushinnan 35,60 €
- Tampere, Finland - ()
3/5 Golfissa en ole kokeillut, mutta muualla maalla ja pari kertaa merellä on tullut kokeiltua. Näyttää oikein, jos tuntee kohteen korkeuden. Sikäli siis toimii kyllä ... mutta hieman on hankala käyttää kuitenkin.
- Kiikala, Finland - ()
3/5 En ole kokeillut tuotetta vielä ollenkaan vaikka ainakin vuoden se on jo ollut kaapin päällä pölyyntymässä. Mutta kai sitä pitäisi edes kokeilla.
- Jämsänkoski, Finland - ()
2/5 Laite antaa sen mitä lupaa, jos ymmärtää etäisyysmittareista mitään. Laite on siis suurentava "kaukoputki", jonka näkökentässä on mittataulukko. Etäisyysmittariksi tätä ei voi oikein kutsua, vaan kyseessä on ennemminkin etäisyyden arviointia auttava apuväline. Golf-käytössä kokeiltuna ei oikein toimi, mutta mahdollisesti jossain muussa tarpeessa. Kiva lelu lapsille?
- Turku, Finland - ()
1/5 Tuote ei toiminut lainkaan. Muovinen erittäin halvan oloinen. Kysyi palautuksesta, mutta olin silloin aika kiireinen ja palautus tuntui aikaa vievältä.
- Jyväskylä, Finland - ()
3/5 Jag har inte ännu lyckats använda min Digital 7x Golfkikare. Det verkar vara något problem med den. Som kikare duger den men som golfkikare har jag inte lyckats få den att fungera. Jag får inte fram något avstånd.
- Vännäs, Sweden - ()

Telémetro Digital para Partidas de Golf

★★★★★
★★★★★
10 Comentarios

General:

La mejor herramienta para el jugador de golf serio. Este télemetro te permite saber el rango fácilmente, con una magnificación de 7X óptico, te dará mayor posibilidades de planear tu estrategia para ganar tu juego. Puedes ver claramente hasta 840 metros de distancia.

Especificaciones Técnicas:
  • Tamaño: 94 x 50 x 38 mm
  • Peso: 80g
  • Funciona con 2 pilas 3V (no incluidos)

 

Contenido de la Caja:

  • Telémetro
  • Estuche
  • Correa para el hombro

Garantía:

6 meses