3W Linterna Frontal
Clásica linterna que viene con soportes para colocar en tu cabeza, es la herramienta preferida por escaladores y otras personas que requieran de ambas manos, pero que a la vez tienen que estar en un lugar relativamente oscuro.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Sebamax
  Sebamax (2015-10-19)
 • Foto del producto de Sebamax
  Sebamax (2015-10-19)
 • Foto del producto de Keijo.vehkalahti@gmail.com
  Keijo.vehkalahti@gmail.com (2014-11-26)
 • Foto del producto de Sami J.
  Sami J. (2014-06-29)
 • Foto del producto de Sami J.
  Sami J. (2014-06-29)

4/5 ihan hyvä, autossa varalamppuna pimeällä. hyvä jos joutuu tekemään remonttia.Ostin kokeilu mielessä, parempi kuin odotin. Ei ole ollut paljon käyttö kokemuksia kun kevät.
- Kotka, Finland - ()
4/5 Pitkähkö optiikka hieman hankaloittaa taskussa kantamista, mutta muuten varsin soivan oloinen peli. Laatu yllätti jopa positiivisesti. Kuminauhoissa voisi olla hieman enemmän säätövaraa niin että lampun alle saisi ohuen piponkin. Tällaisenaan jäänee lämpöisemmällä kelillä käytettäväksi, kun oma pää on sen verran julmetun kokoinen.
- Hammaslahti, Finland - ()
4/5 Ostin edullisen 3W otsalampun, jota säilytän autossa kaiken varalta. Lamppu antaa suhteellisen paljon valoa ja plussana sanoisin, että se on etu, ettei lampun paristoilla ole niskassa säilytysrasiaa vaan paristot ovat heti led-valon takana. Miinuksena sanoisin, että led-otsalampun hihnat ovat melko heikkotasoiset, mutta ajavat asiansa.

Valon määrää ja laajuutta voi säätää helposti ja siitä lisäpisteet lampulle. Samalla hinnalla saa muistakin kaupoista otsalamppuja, mutta niiden valoteho ei pärjää tälle. Tosin niiden hihnat ovat laadukkaampia.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Kirkas, helppokäyttöinen ja nuorisolle kätevä otsalamppu. Valokehän säätö helppoa, samoin hihnan kireyden säätö. Ja hintahan oli ihan naurettavan halpa!
- Kulho, Finland - ()
3/5 Tilasin kaksi eikä toinen toiminut kovin pitkään patterinvaihdosta huolimatta :( Toinen on ajoittain käytössä käsitöitä tehdessä ja siinä verraton apu "huonosilmäiselle" :)
- Kerava, Finland - ()
5/5 Kirkas valo ja portaattomasti säädettävä tarkennus. Hyvin pysyy päässä ,ja päätelineessä on hyvä sarana, jolla valoa voi suunnata pystyasennosta alaspäin. Sisään menee 3kpl AAA paristoa tai akkua.
- Helsinki, Finland - ()

3W Linterna Frontal

★★★★★
★★★★★
27 Comentarios

Clásica linterna que viene con soportes para colocar en tu cabeza, es la herramienta preferida por escaladores y otras personas que requieran de ambas manos, pero que a la vez tienen que estar en un lugar relativamente oscuro. Tiene un rango de 100 metros para que puedas ver con claridad lo que tengas en frente.

 


Especificaciones:

 • alta trenza elástica, de 450 mm de longitud, con ancho de 250 mm más corta correa de 25 mm.
 • material ABS, resistente al agua producto ultraligero.
 • Batería: 3 baterías AAA (3 × AAA1.5V) No incluido

 

Garantía:

3 meses

4.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 7.95
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock
- Next shipment is in about h hours i minutes and 00 sec
- *Delivery time 2-4 weeks

Productos similares