PIR Auto LED | Lámpara Sensor Movimiento
La luz LED con sensor de movimiento ajustable es adecuado para muchos usos, tales como closet, escaleras, luces de noche.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Jari I.
  Jari I. (2017-09-29)
 • Foto del producto de Tero K.
  Tero K. (2015-10-31)
 • Foto del producto de Tapio A.
  Tapio A. (2015-07-14)
 • Foto del producto de Petteri P.
  Petteri P. (2014-11-25)
 • Foto del producto de Ilari U.
  Ilari U. (2014-09-08)
 • Foto del producto de Ilari U.
  Ilari U. (2014-09-08)
 • Foto del producto de Nope
  Nope (2014-08-21)
 • Foto del producto de Nope
  Nope (2014-08-21)
 • Foto del producto de Sakari N.
  Sakari N. (2014-06-23)

4/5 Kaikki luvatut säädöt toimivat. Käytän yövalona, kirkkaus vähintäänkin riittävä siihen tarkoitukseen.

Negatiivisina puolina minun kappaleessani on että toinen pyöritettävistä säätimistä ottaa kiinni koteloon sen verran, että on hankalasti käytettävä. Lisäksi paristot eivät heti asettuneet kunnolla paristokoteloon, joten luulin ettei toimi, kunnes tarkistin että paristot todella koskettavat johtimia.

Eli kaiken kaikkiaan luvatun kaltainen tuote, miinuksena halpatuotetun muovikuoren aiheuttamat pienet käytettävyysongelmat.

Kokonaisuutena katsoen hyvä hinta/laatu-suhde.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Olen mielestäni arvostellut tämän tuotteen jo aiemmin?Hyvä valaisin ja pelittää hienosti mutta vielä ei tietoa kestävyydestä koska on ollut niin vähän aikaa käytössä.
- Vantaa, Finland - ()
3/5 Ostin puuliiteriin, että näkee hakea talvella puita. Patterit zippaa pakkasessa melko nopeasti, joten käyttöarvo aika huono. En ostaisi uudestaan samaan tarkoitukseen. Liiketunnistin ok, ehkä joku toinen (lämpöisempi) paikka voisi toimia paremmin.
- Lempäälä, Finland - ()
5/5 Tämä on ehdottomasti paras laatu / hinta suhde , näin pimeeseen aikaa meillä on näitä kyseisiä liiketunnistin valoja kolmessa huoneessa, ja hyvin toimivat,, Todella hyvä aikaviiveen säätö, ja todella kirkas valo, kyllä toimii , ja todennäköisesti tulen tilaamaa niitä lisää.
- Kutala, Finland - ()
4/5 OLEN KÄYTTÄNYT TUOTETTA ULKOVARASTOSSA JOHON EI TULE VALOA. TOINEN ULKOPUOLELLA OVESSA JA TOINEN SISÄLLÄ.HYVIN TOIMII. HINTA-LAATU SUHDE HYVÄ SUOSITTELEN.
- Punkalaidun, Finland - ()
5/5 Hyvä valo portaissa ja eteisesessä, on yllättävän kirkas ja herkästi liikkeeseen reagoiva. Useita säätömahdollisuuksia. Voin suositella moneen eri käyttöön.
- Kouvola, Finland - ()

PIR Auto LED

Lámpara Sensor Movimiento

★★★★★
★★★★★
69 Comentarios

 • Tax free
 • 30 day return policy
General:

La luz LED con sensor de movimiento ajustable es adecuado para muchos usos, tales como closet, escaleras, luces de noche. La luz es mucho espacio para el ajuste: la sensibilidad al movimiento, los LED de brillo, la luz-en el tiempo (continuo, 20, 60, 90). También es fácilmente sujeta a la pared con dos tornillos o la etiqueta incluye magnético. Opera con baterías 4xAAA.

 


Garantía:

6 meses

9.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Cantidad  Añadir al carrito »

*Shipped from our Chinese warehouse. Delivery time 2-4 weeks. Stock: over 5 pcs

Productos similares

Products you might be interested in: