Tarjetero Clásico | Cuero
Organiza tus tarjetas en este clásico tarjetero de cuero. Podrás ver tus tarjetas y sacarlas rápidamente cuando lo requieras.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Evangelia K.
    Evangelia K. (2017-12-04)

4/5 Korttivihkoon mahtuu erittäin paljon kortteja ja se on hyvin kompakti verrattuna muihin ratkaisuihin. Kortit on helppo irrottaa ja laittaa takaisin ja kiinnitysnappi tuntuu olevan kunnollinen.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Tilasin kaksi mustaa korttivihkoa jotka molemmat käytössä ja hyviksi todettu. Paljon mahtuu kortteja joten kaikki taatusti tallessa. Hyvänlatuinen korttivihko jota voin todella suositella!
- Pietarsaari, Finland - ()
3/5 Ihan OK ostos hinta / laatu suhteeltaan, kortit saa käteväst kaikki tähän niin ei tarvi niitä lompakosta kaivella. Plussaa myös pirteistä värivaihtoehdoista.
- Pori, Finland - ()
5/5 Hyvä ostos! Käytän tuotetta joka päivä taskussa. Aika iso ja kätevä

koko. Hieno väri ja korkealaatuinen jopa hinta oli halpaa. Olisin tilata sen uudelleen. Kiitos tästä!
- Tampere, Finland - ()
4/5 vaikuttaa ihan kohtalaisen hyvältä. paljon taskuja. kätevä paikka säilyttää kortteja mitä tarvitsee harvemmin käyttää. hinta nyt olisi voinut olla vähän halvempi
- Jyväskylä, Finland - ()
5/5 hinta laatu suhde on kyllä kohillaan. Ollut nyt yli vuoden käytössä ja vielä melkein ehjänä muovit pysyneet. Vastaavanlaisia muovisia ja kalliimmalla hinnalla joskus ostanut ja menneet aika nopeasti rikki, käyttökelvottomiksi. Voin suositella :)
- Helsinki, Finland - ()

Tarjetero Clásico

Cuero

★★★★★
★★★★★
16 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy
Organiza tus tarjetas en este clásico tarjetero de cuero. Podrás ver tus tarjetas y sacarlas rápidamente cuando lo requieras.

Especificaciones:

  • Material: Cuero

4.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Color
Cantidad  Añadir al carrito »

*Shipped from our Chinese warehouse. Delivery time 2-4 weeks. Stock: 2 pcs

Productos similares

Products you might be interested in: