Bolsa de Dormir para Casos de Emergencia
Si te quedasteis encerrado fuera de tu hogar o cabaña y hace frio, pues deberías de tener esta bolsa de dormir contigo siempre.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Tapio O.
    Tapio O. (2014-09-09)

4/5 No, oli vähän nafti isolle miehelle, lapselle ok. Mutta ajaa tarpeensa kyllä, lämmintä piti yönviileydessä. Laatu kohtuullinen. Turvavarusteena ehkä vältävä.
- Perttula, Finland - ()
4/5 Kevyt ja menee pieneen tilaan, en vielä avannut pussia mutta keveytensä ja kokonsa puolesta kulkee repussa kuin sitä ei olisikaan, suosittelen metsästäjille ja retkeilijöille jotka yöpyy ulkona.
- Haukipudas, Finland - ()
4/5 No kaikki Partiossa tai Royal Rangereissa hengailleet henkilöt tuntee tämän tuotteen. Käytetään myös nimeä 'avaruuspeuitto'. Pidän talvisin mukana auton ensiapulaukussa. Pitemmillä hiihtoretkillä on myös mukana. En ole vielä 'korkannut' eli käyttänyt tuotetta, mutta avasin ja tutustuin kotona. Tarkastelun lopputulema: ok tuote, suosittelen. Hinta sopiva.
- Lappeenranta, Finland - ()
3/5 I en nödsituation kan jag tänka mig att den här är jättebra, likaså är den liten och tunn vilket gör att den är enkel att bära med sig, men den är väldigt ömtålig, så jag tvivlar att den håller en natt.
- Sävsjö, Sweden - ()
5/5 Tuote ei vielä ole ollut käytössäni. Ostin yhden varmuuden varalle autooni, ja toisen retkeilytarkoitukseen kun syksyisin ja talvellakin tulee telttailtua. Aiemmin käytössäni on ollut lämpölakanoita ("avaruuslakana"), arvelisin tämän lämpöpussin olevan kätevämpi makuupussin ympärillä.
- Tammisaari, Finland - ()
4/5 Tuote ei ole ollut käytössä minulla vielä, mutta varmasti hyvä lisä telttailijoille ja retkeilijöille, koska ei paina mitään ja voi pelastaa jopa henkiä, hätätilanteessa. Hinta/laatu suhde ihan ok.
- Helsinki, Finland - ()

Bolsa de Dormir para Casos de Emergencia

★★★★★
★★★★★
15 Comentarios

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
  • Tax free
  • 30 day return policy
General:

Si te quedasteis encerrado fuera de tu hogar o cabaña y hace frio, pues deberías de tener esta bolsa de dormir contigo siempre. Protégete del frio y duerme cómodamente, puedes colocarlo dentro de tu bolsa de dormir común y corriente y estar calientico como si estuvieras dentro de tu hogar. Diseñado para usarse una sola vez.


Products you might be interested in: