E-hyväksytty Cree LED-lisävalo 48W 3840lm
  • E-hyväksytty Cree LED-lisävalo 48W 3840lm
  • E-hyväksytty Cree LED-lisävalo 48W 3840lm
  • E-hyväksytty Cree LED-lisävalo 48W 3840lm
  • E-hyväksytty Cree LED-lisävalo 48W 3840lm

4/5 laitoi katumaasturiin sen lisä valoksi valaisee yllätän hyvin tämänhintiseksi lisä valoksi vastssi odotsia helppoasentaa ainaki kun osti johtosarjan kans!!
- Heinola, Finland - ()
5/5 Autoon laitoin hyvät on lisävalot , suosittelen . näkee pimeessä lisä valo panelilla . on kestänä . halpalo oli lisävalo paneeli . oli hyvä ostos autoon
- Kovero, Finland - ()
4/5 Tuote vastasi hyvin odotusta ja saapui Suomen varastolta kuten piti. Virta johto saisi olla ainakin kaksi kertaa pidempi, mutta onnistui tuo asennus lyhyemmälläkin. Valo näyttää sivuille niinkuin pitikin, harmi ettei nokalle mahdu kuin yksi. Suosittelen!!! Hinta/laatu ihan kohdillaan.

T: Matti, Kauhajoki
- Nummijärvi, Finland - ()
3/5 Oma kappaleeni saapui käytettynä, siitä iso miinus. Muuten vlaisee suht hyvin, tosin ammattikuljettajana olisin odottanut enemmän. Mikäli kaipaat suorituskykyä valoilta, en voi suositella. Mutta jos et osaa odottaa samanlaista valotehoa kun raskaiden ajoneuvojen valot, tämä tuote varmasti sopii hyvin, varsinkin mikäli pimeällä ei kerry valtavaa määrää maileja.
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Pari tuollasta asennettu Kuorma auton aurinkolipan päälle. Valo hajaantuu mielestäni hieman turhan paljon ja enemmän kaipaisi pitemmälle eteen suuntautuvaa valoa. Tästä mallista ei tilattaessa ole vaihtoehtoja valokeilan suhteen. Jos nyt tilaisin niin valitsisin jotain enemmän pistemäistä pitkälle näyttävää. Valo teho ( 48w x2 ) verrattuna halogeeneihin( 55w x2 ) on kyllä hyvä ja nykyisin kun led -valoissa referenssi luvut pysyy kurissa suuremmillakin tehoilla niin en halogeeneja laita enää mihinkään.

Asennus valojen kohdalla melko helppo ja jalustat on tukevat . Johtojen liittimet lähtee suoraan taaksepäin mikä vaatii jonkin verran tilaa valon takana ja kyseisessä asennus paikassa sitä ei ollut. Jouduin poraamaan aurinko lippaan reiät liittimien kohdalle jotta johdon sai lähtemään "luonnolisessa" asennossa.

Valoeilan muotoa lukuun ottamatta vastasivat odotuksia.
- Auttoinen, Finland - ()
4/5 Valot toimii ja näyttää hyvin...suosittelen.....virtapiuha saisi olla pikkusen pitempi....sekä itse joutuu ostamaan asennussarjan missä rele sekä katkaisia ja johtoa.....rekisterikilpitelineeseen saa tukevasti kiinni helppo säätää valo kohdalleen
- Toijala, Finland - ()

E-hyväksytty Cree LED-lisävalo 48W 3840lm

★★★★★
★★★★★
7 Comentarios

  • Fast delivery
  • 12 months warranty
  • Free shipping

Garantía:

1 años

109.95 incl. VAT 24%
or 7€/month Klarna
Cantidad  Añadir al carrito »

Availability in Finnish warehouse: over 5 pcs
*Delivery time 1-3 days

Product is available also from our Chinese warehouse (Change warehouse)  

Productos similares

Products you might be interested in: