BMW Carsoft 6.5 | Software de Diagnóstico
BMW Carsoft es un muy popular software de diagnostico para carros BWM. El software Carsoft 6.5 esta incluido en el kit o en las nuevas versiones que pueden ser bajadas por internet. Este dispositivo trabaja con los modelos de carro BWM mas recientes.

5/5 Toimii ainakin minulla e36 vm.95 Lukee kaikki saatavilla olevat carsoftin moduulit. CDstä en tiedä toimiiko se kun ei ole cd-asemaa tietokoneessa tai miniläppärissä, mutta ohjelman kyllä löytää netistä ja suht helppo asentaa. Itse on kyllä hyvä, ei ole ollut mitään yhdistämisvaikeuksia edes usb-rs232 adapterin kanssa. Toimi hyvin win7 64-bittiselläkin.

Suosittelen kyllä hyvillä mielin jos tarvitsee BMWstä lukea vikakoodit.
- Savonlinna, Finland - ()
4/5 toimii e39 ja e61 kun tinasi 7ja8 pinnit yhteen,mukana tuleva cd levy oli halki kun oli paperitaskussa ei kovassa suojakotelossa matkannut lappiin
- Törmä, Finland - ()
4/5 Tuote vastasi odotuksia. Testattu nyt seuraavissa malleissa -> e39 528 -97, e46 318 -00, e36 325 -96. Mukana oleva levyke ei toiminut, mutta ohjelmisto löytyi netistä. Oma homma oli löytää vanha läppäri ja siihen windows xp.
- Ylivieska, Finland - ()
5/5 Käytin tuotetta bmw x5 airbac valon vian tutkimiseen ja vika löytyi kyseisen laitteen avulla.Toimi kuin pitikin sen jälkeen kun löytyi tarpeeksi vanha tietokone johon ohjelma suostui asentumaan se tarvitsi vanhenman Windows 7 32 bittisen ohjelman.Suosittelen tuotetta muillekin.
- Rajamäki, Finland - ()
4/5 Toimii hyvin vanhemmissakin bemareissa. Asennus hieman monimutkainen eikä toimi 64-bittisen windows 7 kanssa mut muilla käyttöjärjestelmillä kyllä. Päihittää mennen tullen korjaamoiden vikakoodinlukijat jolla ei saa edes yhteyttä omaan autooni!
- Turku, Finland - ()
4/5 Hyvin toimii ja helppokäyttöinen.
- Tesjoki, Finland - ()

BMW Carsoft 6.5

Software de Diagnóstico

★★★★★
★★★★★
10 Comentarios

BMW Carsoft es un muy popular software de diagnostico para carros BWM. El software Carsoft 6.5 esta incluido en el kit o en las nuevas versiones que pueden ser bajadas por internet. Este dispositivo trabaja con los modelos de carro BWM mas recientes. El dispositivo se conecta a tu computadora mediante un Serial Port. BWM Carsoft es una herramienta práctica para facilitar el mantenimiento de tu carro. Muestra los datos del motor al mismo tiempo en que estas corriendo el programa; te muestra la velocidad, temperatura, temperatura del aire, posición del gas, valor lambda, etc. Lee la información de tu carro (VIN, ID calibración, numero de verificación CVNs) y mucho mas… A un precio accesible y de buena calidad, una herramienta que todos los dueños de BWM deberían tener!


Detalles del paquete:

  • Dispositivo BMW Carsoft
  • CAble OBD2
  • Adapter 20pin
  • Serial Cable
  • Software CD

Garantía:

6 meses