BMW Carsoft 6.5 | Software de Diagnóstico
BMW Carsoft es un muy popular software de diagnostico para carros BWM. El software Carsoft 6.5 esta incluido en el kit o en las nuevas versiones que pueden ser bajadas por internet. Este dispositivo trabaja con los modelos de carro BWM mas recientes.

4/5 Muista arvosteluista päätellen toiminut vaihtelevin tuloksin omassa E34 525IX 1992 autossa pystyy huoltovalon resetoimaan ja vikakoodit nollaamaan mutta moottorin live data tietoon ei pääse käsiksi.
- Myrskylä, Finland - ()
4/5 Muuten hyvä tuote, mut en saa toimimaan e36:n kanssa..herjaa carsoft.exe ongelmaa..e46 en ole vielä kokeillut..Vaikuttaisi ihan ok kamppeelta muuten.
- Lapinlahti, Finland - ()
1/5 En saanut tuotetta toimimaan vanhan win7 miniläppärin ja RS-232 - USB adapterin kanssa, lisäksi tuotteen mukana ei tullutkaan ohjelmisto-cd:tä. Sain e-villen ystävällisestä asiakaspalvelusta kysymällä toimivan linkin softaan mutta en vaan saanut sitä toimimaan. Ehkä liian vaativa tehtävä allekirjoittaneelle . Palautus sujui kaiken kaikkiaan hyvin.
- Lohja, Finland - ()
5/5 Tuote oli hyvä mutta ei toiminut minun autooni. Autoni ei tukenut kyseistä ohjelmaa, toimi kaverin autossa kyllä, ostos oli ihan hyvä . bmw e36 kanssa ei toiminut
- Pori, Finland - ()
5/5 Toimii ainakin minulla e36 vm.95 Lukee kaikki saatavilla olevat carsoftin moduulit. CDstä en tiedä toimiiko se kun ei ole cd-asemaa tietokoneessa tai miniläppärissä, mutta ohjelman kyllä löytää netistä ja suht helppo asentaa. Itse on kyllä hyvä, ei ole ollut mitään yhdistämisvaikeuksia edes usb-rs232 adapterin kanssa. Toimi hyvin win7 64-bittiselläkin.

Suosittelen kyllä hyvillä mielin jos tarvitsee BMWstä lukea vikakoodit.
- Savonlinna, Finland - ()
4/5 toimii e39 ja e61 kun tinasi 7ja8 pinnit yhteen,mukana tuleva cd levy oli halki kun oli paperitaskussa ei kovassa suojakotelossa matkannut lappiin
- Törmä, Finland - ()

BMW Carsoft 6.5

Software de Diagnóstico

★★★★★
★★★★★
14 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy

BMW Carsoft es un muy popular software de diagnostico para carros BWM. El software Carsoft 6.5 esta incluido en el kit o en las nuevas versiones que pueden ser bajadas por internet. Este dispositivo trabaja con los modelos de carro BWM mas recientes. El dispositivo se conecta a tu computadora mediante un Serial Port. BWM Carsoft es una herramienta práctica para facilitar el mantenimiento de tu carro. Muestra los datos del motor al mismo tiempo en que estas corriendo el programa; te muestra la velocidad, temperatura, temperatura del aire, posición del gas, valor lambda, etc. Lee la información de tu carro (VIN, ID calibración, numero de verificación CVNs) y mucho mas… A un precio accesible y de buena calidad, una herramienta que todos los dueños de BWM deberían tener!


Detalles del paquete:

  • Dispositivo BMW Carsoft
  • CAble OBD2
  • Adapter 20pin
  • Serial Cable
  • Software CD

Garantía:

6 meses

Products you might be interested in: