Pegatinas Divertidas | Conejo
Decora tu baño con esta pegatina divertida. Una forma simple de darle un toque único hasta al cuarto mas aburrido de la casa.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Joona R.
    Joona R. (2013-12-28)

4/5 Laitoin tarran WC-pöntön kannen sisäpuolelle. Tuote on aiheuttanut hilpeyttä kantta avatessa. Hauska tuote ja hintansa väärti. Liimaaminen olikin sitten jo vähän haastavampi juttu.
- Forssa, Finland - ()
5/5 Tosi kiva. Asetin vessan oveen. Tarra jämäkkää ja tarttui todella hyvin. En tiedä millaisen jäljen jättää kun irrottaa mutta eipä ole kiire irrottamaan vielä.
- Helsinki, Finland - ()
3/5 TUOTE OLI HANKALA ASENTAA JA HAJOSI LOPPUJEN LOPUKSI KÄSIIN. PAIKKAILEMALLA SAATIIN ASENNETTUA VESSANPÖNTÖN KANTEEN. OLISI PITÄNYT LUKEA KÄYTTÖOHJEET TARKEMMIN ENNEN LAITTOA. KUVASTA TULI KIVA LISÄ VESSANPÖNTÖN KANTEEN VAIKKA HIEMAN PAIKATTANU. HINTA OLI LAATUUN NÄHDEN KORKEA.
- Ylikiiminki, Finland - ()
3/5 Hyvä huomionherättäjä lasten kutsuilla vessanpöntön kannen alla.Lapset kyllä löysivät puheenaihetta kuvasta.Kyllä pidin sitä hintaansa nähden ihan kivana lisänä ostoksissani.
- Pielavesi, Finland - ()
5/5 Veikeän oloinen kani oli mielestäni todella hyvä ostos! Hinta oli edullinen ja tuote oli helppo kiinnittää. Piristi mukavasti kylpyhuoneen tunnelmaa. Tuotteen laatu yllätti positiivisesti ja vaikka kuva onkin kylpyhuoneessa se on pysynyt hyvin. Olen saanut monia positiivisia kommentteja kuvasta ja voin suositella lämpimästi tuotetta muillekin
- Tampere, Finland - ()
4/5 Kiva tarra vessaan ihan ok.
- Ilvesjoki, Finland - ()

Pegatinas Divertidas

Conejo

★★★★★
★★★★★
11 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy
Decora tu baño con esta pegatina divertida. Una forma simple de darle un toque único hasta al cuarto mas aburrido de la casa.

Especificaciones:

  • Dimensiones: 23×23CM