Tazas Teclado con Bandeja | CTRL+ALT+DEL
Estas tazas con forma de teclas Ctrl+Alt+Del es el mejor utensilio para divertir a tus amigos y también para regalar a esos amigos que adoran computadoras. Viene con su bandeja que harán que tus tazas encajen perfectamente en ella.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Vili N.
  Vili N. (2017-10-07)
 • Foto del producto de RE1MA
  RE1MA (2016-12-25)
 • Foto del producto de RE1MA
  RE1MA (2016-12-25)

videos contribuidos por el cliente

4/5 Olisi pitäny lukea arvostelut :) Muoviahan nää on, ihmetyttikin tuo kiinan varaston alehinta... Tosiaan ei ihan 100% uutta vastaavassa kunnossa, eli pienen pientä naarmua, mutta joo, nää on pöydälle, naposteltaville tarpeen mukaan, pähkinää tms... Ja eipä noita niin läheltä katso että näkis jos jotain pientä naarmua... lisäksi jokaisessa kyllä aika näkyvä "valujälki" tai jokin "piste" keskellä kuppoa tekstin lähellä... Eipä näy niin kauas että haittais, ja pohjapuolellahan se on sitten ku käyttää... Mutta "ATK" aiheinen kiva koriste... Kipot tulivat väärää järjestykseen pakattuna, oli kova työ setviä miten saan ne oikein. Otin viimeisen kipon ja työnsin muita eteenpäin, sitten laitoin sen ekaksi.. noh, sitten oli taas väärin. Tovin tätä tein kunnes tajusin että pitääkin ottaa KESKIMMÄINEN kippo pois ja laittaa se reunalle.
- Turku, Finland - ()
4/5 Koristeena pääsääntöisesti. Coolit kipot vaikka työpisteen pöydällä. Ainoana miinuspuolena sanoisin tuon että alt del ja ctrl tekstit on kupin pohjassa, ei näy jos kuppiin laittaa esim. pähkinöitä. Koristeena jees!
- Oulu, Finland - ()
Son muy graciosos aunque pensaba que serían de loza y son de plástico. Pero están muy bien.
- Zaragoza, Spain - ()
3/5 ihan jees mut vähän lelut ja oli likaset sekä muutamaa virhettä siellä sun täällä sekä alusta on erittäin epätasanen että heiluu kokoajan mutta ihan hieno koristeena tai siien tarkotukseen.
- Alajärvi, Finland - ()
5/5 Yllättävän laadukkaan tuntuiset hauskat astiat tietokoneihmiselle. Pesty jo astianpesukoneessakin, eivät muuttuneet rusinoiksi, kuten smootie-pullot.
- Riihimäki, Finland - ()
3/5 Lapsen pienille synttäritarjoiluille juuri sopiva. Mahtuu hyvin pähkinät ja muut pienet maistiaiset. Tukevan oloista muovia. Meidän "esiteineille" sopivat tuotteet.
- Akaa, Finland - ()

Tazas Teclado con Bandeja

CTRL+ALT+DEL

★★★★★
★★★★★
13 Comentarios

This product is currently unavailable from this warehouse
You can order from Nordic warehouse in Finland

Or you can search for products
 • Tax free
 • 30 day return policy

Estas tazas con forma de teclas Ctrl+Alt+Del es el mejor utensilio para divertir a tus amigos y también para regalar a esos amigos que adoran computadoras. Viene con su bandeja que harán que tus tazas encajen perfectamente en ella.


Especificaciones:

 • Color: negro
 • Tamaño: 80 x 80 x 61 mm
 • Material: Plástico Duro

Detalles del paquete:

 • 3x Tazas
 • 1x Bandeja

Productos similares

Products you might be interested in: