Medidor Digital de Temperatura y Humedad
Mantén este medidor en tu hogar para saber la temperatura y humedad, el medidor te indica si ese día es muy seco o muy húmedo para que estés mejor preparado
  • Medidor Digital de Temperatura y Humedad
  • Medidor Digital de Temperatura y Humedad
  • Medidor Digital de Temperatura y Humedad

5/5 Vuosia käytössä, toimii yhä edelleen moitteetta. Helppokäyttöinen ja selkeä.
- Haukipudas, Finland - ()
5/5 Kätevä sisä mittari ajan, lämpötilan ja kosteuden mittaamiseen
- Teuva, Finland - ()
2/5 Stopped working after 10 weeks-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- B paimio, Finland - ()
5/5 Toimii kuin junan vessa ja riittävän selkeä näyttö sekä hyvä patterinkesto. Värit miellyttävät ja niiden ansiosta erottuu hyvin taustastaan!
- Joensuu, Finland - ()
2/5 Mittari vaikuttaa ihan toimivalta, tosin kaikki käyttöohjeet kiinaksi, ei paljoa selviä laitteesta, esim. mitä anturitekniikkaa käyttää? Joten ei voi siitäkään hirveästi päätellä, mitä luokkaa laitteen tarkkuus voisi olla. Itse tarvitsen kosteusmittaria, koska käyttöpaikalla säilytetään akustisia kitaroita, joita täytyy säilyttää ihan tietyssä ilmankosteudessa. Tarkkuutta voi vain tässä tapauksessa lähinnä arvella muihin kosteus mittareihin vertaamalla ja näistä minun muista mittareista tämä mittari heittää n.2-3% mitta-lukemana normaali huonelämmössä ja 40-50% suhteellisessa kosteudessa. Mukana tuli kiinalainen paristo joka ei sitten ole alkaalipatteri. Laitetta voi varauksella kuitenkin suositella, jos ei tarvitse olla ihan varma mittarin luotettavuudesta. On siinä joku kiinankielinen, ilmeisesti joku lopputestaus tarra?
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Hyvä sisälämpömittari, saa pöydälle seisomaan taustatuen ansiosta, ilmoittaa ilmankosteuden. Edullinen hinta. Miinuksena , että käyttöohjetta ei ollut lainkaan .
- Kankaanpää, Finland - ()

Medidor Digital de Temperatura y Humedad

★★★★★
★★★★★
12 Comentarios

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
  • Tax free
  • 30 day return policy
General:

Mantén este medidor en tu hogar para saber la temperatura y humedad, el medidor te indica si ese día es muy seco o muy húmedo para que estés mejor preparado, especialmente si tienes el medidor en una panadería. El medidor te indica la hora en su pantalla digital.

 

Especificaciones técnicas:

- Dimensiones: 110 x 57 x 12 mm.
- Funciona con una pila AAA
- Margen de error + / - 1 grados
- Muestra la temperatura actual de 50 grados hacia arriba
- Funciones: Temperatura, humedad, calendario, despertador

 

El paquete incluye:

- 1x Medidor


Garantía:

6 meses

Productos similares

Products you might be interested in: