Set Rasuradora Eléctrica 8pzas
Ya sea para profesionales en la barbería, o principiantes que quieran mantener su peinado en casa. Este set de rasuradora eléctrica viene con los accesorios para que tengas una afeitada y corte perfecto.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Paula J.
  Paula J. (2015-01-27)
 • Foto del producto de Ville O.
  Ville O. (2014-09-25)
 • Foto del producto de Ville O.
  Ville O. (2014-09-25)

4/5 Leikkuri on helppokäyttöinen ja päiden vaihto koneeseen tapahtuu nopeasti. Toistaiseksi koneen mukana tullut adapteri toimii hyvin. Hintaan nähden huippu ostos.
- Turku, Finland - ()
4/5 Käyttömukavuudeltaan han varteenotettava vaihtoehto näille kalliille merkkileikkureille, mutta hintansa perusteella ehdoton valinta. Käytännössä myös varsin kätevä. Suosittelen.
- Joutsa, Finland - ()
3/5 Käteen tuntuu laarukkaalta. Ensinmäinen ongelma oli että asunnossamme on maadotetut pistorasiat . Eikä tuo himskatin adapteri sovi sinne. Eli eteen tuli joko johdon vaihto , tai pistotulpan muuttaminen sopivaksi. Leikkuu kokemusta en pääse viellä antaan . Sen saatte kun tukka lähtee.
- Jyväskylä, Finland - ()
5/5 Näppärä kone.Halpa hinta.Ja vaikuttaa ihan käyttökelpoiselta ja kestävältä.Monitoiminen.
- Imatra, Finland - ()
5/5 Todella hyvä hiustenleikkuri aivan käsittämättömän halpaan hintaan. Vastaa laadultaan moninkertaisesti kalliimpaa Suomesta ostettua leikkuria. Ajopää on ilmeisesti kooltaan jonkinlainen (epävirallinen?) standardi, koska vanhan leikkurini muoviohjurit sopivan myös tähän. Kone vaikuttaa jykevältä ja mikään ei hölsky tai kolise.

Paketointi tosin vastasi hintaa, kamat olivat laatikossa vähän sikin sokin. Pakkauksen ja kiinankielisen ohjeläpyskän mukaan tähän malliin ei kuulu kampa mukaan, mutta semmoinen lootasta silti löytyi. Vaihtoterä oli myös mukava yllätys, länsimerkkien pelkkä vaihtoterä varmaankin maksaa saman verrain kun tämä koko paketti.

Huomioitavaa on että koneen pistoke on mallia kiina, ja se vaatii adapteripalikan sopiakseen eurooppalaisiin pistorasioihin. Omassa paketissa tuli näitä adaptereita kaksin kappalein. Adapteripalikat istuvat melko löysästi, joten se voi olla ongelma jos riuhtoo johtoa liikaa ajellessa.
- Joensuu, Finland - ()
5/5 Erikoisen hyvä tuote. Odotin kyllä hempulimpaa laitetta tällä hinnalla, mutta paketin avattuani yllätyin iloisesti. Kampoja tuli enemmän kuin tarpeeksi ja kaikki mahdolliset tykötarpeet. Saksia jäin vielä kaipaamaan, mutta se ei menoa haitannut. Kamman kanssa pystyy kyllä leikkuun aikana mahdollisesti ilmaantuneet leikkausrajat helposti piilottamaan. Leikkauksen loppu tulos siisti ja juuri sellainen kuin sen odotin olevankin. Kone ei hyytynyt paksussakaan hiuspehkossa. Puhdistaminen helppoa ja mukana tullella öljyllä laitteen saa seuraavallakin kerralla toimimaan kuin unelma.
- Ranua, Finland - ()

Set Rasuradora Eléctrica 8pzas

★★★★★
★★★★★
8 Comentarios

 • Tax free
 • 30 day return policy
Ya sea para profesionales en la barbería, o principiantes que quieran mantener su peinado en casa. Este set de rasuradora eléctrica viene con los accesorios para que tengas una afeitada y corte perfecto.

Especificaciones:

 • Color: Negro
 • Tamaño: 18x5cm
 • Longitud del cable: 1,8 m
 • Voltaje: 220V-50Hz
 • Potencia: 15W

Detalles del paquete:

 • 1x Maquina
  1x Manual (en ingles)
  4x Guías de Corte (3mm, 6mm, 9mm, 12mm)
  1x Aceite
  1x Brocha

4.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 21.95
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock 1 pcs
- Next shipment is in about h hours i minutes and 00 sec
- Due to CNY holidays, delivery time is exceptionally 3-4 weeks

Productos similares