Simai Nokia Lumia 920 Carcasa
Protege tu móvil de rasguños y arañazos con estas carcasas, diseño simple y minimalista que combina perfectamente con tu estilo.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Jyrki P.
  Jyrki P. (2014-11-23)
 • Foto del producto de Marko K.
  Marko K. (2014-09-26)
 • Foto del producto de Tapio L.
  Tapio L. (2014-05-13)

5/5 saatuani tuotteen aukaisin pakkauksen ja laitoin suojakuoren paikoilleen kyllä on täytynyt olla puhelin mallina kun suojakuori on suunniteltu suoja pysyy niin napakasti paikallaan puhelinta on mukava pitää kädessä eikä lipeä kädestä niin kuin aikaisemmin,olen oikein tyytyväinen ostokseeni
- Nykälä, Finland - ()
4/5 Suojakuoret tulivat postitse suoraan postilaatikkoon. Kuoret on nopea vaihtaa. Pinta hieman karhea, joten puhelimesta saa hyvän otteen. Toimivat suojakuorina juuri niin kuin pitääkin.
- Muuruvesi, Finland - ()
5/5 Tosi hyvä suojakuori erinomaisella hinta/laatu -suhteella! Mukava mattapinta, mitoitettu oikein, helppo laittaa ja ottaa pois. Ainoa miinus on, että tämän joutuu ottamaan pois, mikäli käyttää mallikohtaista autotelinettä... Langaton lataus tämän kanssa onnistuu :)
- Kärkölä, Finland - ()
2/5 En tykännyt, olikin kova muovi .
- Virenoja, Finland - ()
5/5 Hinta epäilytti tilausta tehdessä, mutta kun tavara tuli niin yllätyin täysin!

Suojaa juuri oikealla tavalla, lisäksi tuo karhea mattapinta antaa hyvän gripin eikä lumia luista enää kädestä karkuun. Kuori on helppo laittaa paikalleen ja helppo ottaa pois, mutta silti se ei lähde itsetään pois paikoiltaan, vaan pysyy jämäkäsi kiinni!

Lisäksi paketissa oli vielä näytön suojakalvo, joka oli todellakin tarpeellinen! Suosittelen tuotetta kaikille tämän puhelinmallin omaaville! Ps. alle kahdessa viikossa tuli tilauksen teosta tavara kotio, joten toimitus oli myös ripeämpää kuin odotin!
- Tampere, Finland - ()
5/5 Tilasinkin jo ennenkin tälläisen suojan suosittelen hyvin hoitanut homman
- Nurmo, Finland - ()

Simai Nokia Lumia 920 Carcasa

★★★★★
★★★★★
9 Comentarios

 • Tax free
 • 30 day return policy
Protege tu móvil de rasguños y arañazos con estas carcasas, diseño simple y minimalista que combina perfectamente con tu estilo.


Especificaciones:

 • Colores: negro, gris, rosa, azul, verde, amarillo

0.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 4.95
Color
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock 5 pcs
- Next shipment is in about h hours i minutes and 00 sec
- Due to CNY holidays, delivery time is exceptionally 3-4 weeks

Productos similares