Botella de Agua | 350ml
Lleva tus bebidas ya sea agua, café, té para todos lados. Ideal para cuando vayas de picnic o de campamento con tus amig@s o familiares.

4/5 Tuote oli odotettua pienikokoisempi, mutta kätevä sulkemismekanismi ja helppo pitää mukana, vaikka salilla. Oli kannattava ostos. Väri on todella kaunis, mutta koko oisi saanut olla enemmän minun käyttötarpeisiini.
- Oulu, Finland - ()
4/5 Pullon saavuttua ajattelin, että jopas onkin pieni. Käytössä tuli kuitenkin huomattua, että pieni koko on itseasiassa hyvä puoli. Pieni ja kätevä kuljettaa esim laukussa. Hieman vuotaaa.
- Kurikka, Finland - ()
5/5 Tosi kiva pikkupullo! Ei vuoda, mutta korkin ''pidike'' vois olla ehkä silikoninen niin ei olis niin jäykkä. Tykkään kuitenkin kaikinpuolin. Ollut mukana monissakin paikoissa, kätevä myös koiran kanssa lenkillä ollessa.
- Turku, Finland - ()
4/5 Vesipullossa on hyvä korkki, niin että uskaltaa laittaa vaikka kassiin jossa on muutakin tavaraa. Läpinäkyvyys on hyvä asia.
- Kaarina, Finland - ()

Botella de Agua

350ml

★★★★★
★★★★★
4 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy
Lleva tus bebidas ya sea agua, café, té para todos lados. Ideal para cuando vayas de picnic o de campamento con tus amig@s o familiares.


Especificaciones:

  • Material: PP, PC
  • Peso: 0.065Kg
  • Dimensiones: 18.3x5.5cm

1.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 5.95
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock 1 pcs
- Due to CNY holidays, delivery time is exceptionally 3-4 weeks

Productos similares