Espejo Plegable | 8 Luces LED
Retoca tu maquillaje aunque el cuarto tenga poca iluminación, con este espejo portable y plegable podrás verte mejor que nunca, solo tienes que colocar baterías para que las 8 luces LED se iluminen.

5/5 Hieno viimeistelty ulkoasu

ilmeisesti hoitaa virkansa hyvin koska on aktiivisessa käytössä ja eikä tarvii maksaa itseään kipeäksi meikkipeilin takia! ledien kirkkaus on vähän ongelma mutta en tiedä onko tuotteessa paristonvirta niin vähänä. en ole perehtynyt että latautuuko ledit valolla vai onko laitteessa paristo=) mutta käytössä on! joten jos asia vaivaa niin tarkistan sitten toiminnan:D
- Alavieska, Finland - ()
5/5 Ostin tämä pikkujoulu lahjaksi. Peili tuli hyvin pakkatuna perille. Peilit ovat melkein iso. Toiselle peilille on molemille sivuille 4 kirkaat ledit. Kesti vähän ennen tajusin että peilin reunassa on nappi joille saatte ledit päällä/pois. En tiedä onko niile mitään merkitysta kun meikaat mutta on se ainakin hauskaa.

Pikkujoulu lahjaksi se kyllä kelpoo. Kuka nainen ei tarvitsee peili?
- Siilinjärvi, Finland - ()
3/5 Erittäin käytännöllinen peili. Pieniä ongelmia alussa käytössä naisystävällä, mutta sitten kyllä käyttö ollut erittäin aktiivista. Suosittelen kyllä kaikille. Hyvä hankinta hintaan suhteutettuna.
- Lieksa, Finland - ()
3/5 Annoin tämän tyttärelleni. Ainakin kelpasi ja on kuulemma toiminut. Enpä tästä osaa muuta sanoa. Eli käytettävyydeltään on kaiketi sitten ok.
- Tampere, Finland - ()
1/5 Tyypillinen halpistuote. Valot pimenivät lähes saman tien. Toimittaa kuitenkin peilin virkaa oikein hyvin. Ihan kohtuuhintainen meikkipeili, jossa ei kuitenkaan niitä haluttuja valoja ole.
- Haukipudas, Finland - ()
4/5 Naisystävälle ostettu, joten hänen arvostelunsa tuotteesta.

Erinomainen jokaisen naisen meikkipeili. Hinta / laatu hyvä. Valo on iso plussa tuotteelle sekä peilin koko on juurikin passeli.
- Orivesi, Finland - ()

Espejo Plegable

8 Luces LED

★★★★★
★★★★★
15 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy
Retoca tu maquillaje aunque el cuarto tenga poca iluminación, con este espejo portable y plegable podrás verte mejor que nunca, solo tienes que colocar baterías para que las 8 luces LED se iluminen.


Especificaciones:

  • Dimensiones: 105x80mm
  • Color: Negro
  • Material: ABS