Estuche de Polvo Compacto | 6 Colores
Este estuche de polvo compacto será el ideal para ti, viene con 6 paletas de colores variados perlados para que los combines con cualquier estilo.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Valtteri V.
    Valtteri V. (2017-04-08)

5/5 Paletti vastasi odotuksiani. Puuterinpit olivat yllättävän suuret, mikä on hyvä asia. Värit ovat sopivan pigmenttisiä. Hintalaatusuhde kohdillaan. Vaimoni tykkäsi.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Käyttöön mennyt lahjana. Puuterit isoja ja värit täsmäävät mitä tilasinkin. En ole kuullut käyttäjältä vielä kokemuksia. Hinta laatu kohdallaan.
- Ristijärvi, Finland - ()
5/5 Kivan kokoiset puuterit. Laadukkaan oloiset, vaikka hinta olikin edullinen. käytettäessä hyvän tuntuiset.Levittyvät hyvin kasvoille. Tuote vastaa hyvin odotuksia. Hyvä hinta laatu suhde.
- Paimio, Finland - ()
5/5 Hinta-laatu suhde ovat kohdillaan. Värisävyt ovat hyvät. Puuteri on helppo levittää ja lopputulos on tasainen. Aurinkopuuterilla on helppo viimeistellä meikki. Puuteri pysyy hyvin siveltimessä eikä putoile vaatteille.
- Kuusamo, Finland - ()
5/5 Joululahjaksi erittäin meikkitietoiselle siskontytölle meni tämä. Ja oli kuulemma mieleinen. Hyvälaatuiset puuterit, useita eri värisävyjä niin löytyy joka tilanteeseen oikea. Siskontyttö piti kovasti ja kehui kokonaisuutta.
- Kuusamo, Finland - ()
4/5 Hinta - laatusuhteeltaan hyvä ostos. Meikit olivat hieman levinneet paketin saapuessa, mutta muuten olen todella tyytyväinen.
- Lahti, Finland - ()

Estuche de Polvo Compacto

6 Colores

★★★★★
★★★★★
8 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy
Este estuche de polvo compacto será el ideal para ti, viene con 6 paletas de colores variados perlados para que los combines con cualquier estilo.

Especificaciones:

  • Dimensiones: 23X15.2X1.5cm

3.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 16.95
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock 1 pcs
- Next shipment is in about h hours i minutes and 00 sec
- Due to CNY holidays, delivery time is exceptionally 3-4 weeks

Productos similares