Starsky | Proyector de Estrellas
Proyector de estrellas, ideal para cuando requieras darle un toque romántico a tu cita o para los amantes de las estrellas. Ahora si puedes decir que le puedes bajar las estrellas a tu pareja.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Artil S.
    Artil S. (2014-10-02)
  • Foto del producto de Artil S.
    Artil S. (2014-10-02)

videos contribuidos por el cliente

5/5 aivan mahtava Tähtitaivas-lamppu. lapset tykkäävät tosi paljon,lapsille hankala koota itse,mutta itselle mukavaa pikku näpertelyä.. Lasten huoneen sisustukseen halpa ja mukava lisä :)
T K. - Kuopio, Finland - ()
1/5 Tuote saapui rikkinäisenä perille, joten muuta arvosanaa ei voi antaa kuin 1 rikkinäisen tuotteen toimittamisesta. Ohjeet olivat myöskin täysin käyttökelvottomat (siansaksa englantia google translatorilla).
Sami K. - Vaasa, Finland - ()
3/5 Varsinainen härveli joka sopii askartelijalle jolla ei hermot

petä kasattaessa. Ohjeet aika surkeat. Lopuksi kun saa

kasaan niin ihan kivaa tunnelmaa luo viinin, juustojen ja

muutaman kynttilan lisäksi tuo pieni kotiplanetaario
Ville-pekka K. - Kotka, Finland - ()
2/5 Erittäin tunnelmallinen ja mukava valo. Oli hauskaa kasata. Kuviopallon sisäpinnassa oli tarra huonosti kiinni, mutta se ei vaikuttanut kuvioiden muodostumiseen. Kätevästi kaksi vaihtoehtoa virralle, patteri tai virtajohto. Tykkäsin, mutta hinta turhan korkea laatuun nähden.
Nina V. - Pohjankuru, Finland - ()
2/5 Paperinen/pahvinen helvetti jossa jotain reikiä joista valo sitten loistaa lävitse seinään. Tämä hirvitys pitää ensin koota ja on meinaan hankala koottava. Tunnin päästä kun olin saanut koottua niin huomasin että muovit oli jäänyt pahvin päälle joten perseelleen meni ja kun ei ollut ohjeita muutakuin kuva josta ei selvää saanut. Kerran kokeilin kokoamisen jälkeen ja sit eikuin roskikseen kiitos nam. En todellakaan suosittele kenellekkään moista turhaketta.
Jaspi - Urjala, Finland - ()
2/5 Tuote oli hauska tee se itse projekti. Harmiksi molemmat polttimot olivat rikki. Illaksi mukavaa näpräämistä ja vaihdoin superkirkkaan ledin tilalle ja tuli sen jälkeen komeasti tähtikuviot esille.
Jäntti P. - Jyväskylä, Finland - ()

Starsky

Proyector de Estrellas

★★★★★
★★★★★
14 Comentarios

Proyector de estrellas, ideal para cuando requieras darle un toque romántico a tu cita o para los amantes de las estrellas. Ahora si puedes decir que le puedes bajar las estrellas a tu pareja.

12.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 16.95
Cantidad  Añadir al carrito »
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares