Starsky | Proyector de Estrellas
Proyector de estrellas, ideal para cuando requieras darle un toque romántico a tu cita o para los amantes de las estrellas. Ahora si puedes decir que le puedes bajar las estrellas a tu pareja.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Artil S.
    Artil S. (2014-10-02)
  • Foto del producto de Artil S.
    Artil S. (2014-10-02)

videos contribuidos por el cliente

2/5 Kyllä tämä oli vaikea koota! Ohjeet olivat surkeat. Kokoon se saatiin, ja toimi kyllä. Aika heppoista tekoa on, ei kovin pitkä ikäinen. Lapset saivat sen heti rikki.
- Lapua, Finland - ()
1/5 aivan susi ei toiminut ikinä puuttu osia ja hankala kasata todella susi ostos älkää vaan ostako tästä unohdin tehdä reklamaation tosin olihan tää halpakin mutta miksi ostaa paskaa kun sitä saa kaivosta ilmaiseksi
- Sastamala, Finland - ()
1/5 Tuote saapui rikkinäisenä perille, joten muuta arvosanaa ei voi antaa kuin 1 rikkinäisen tuotteen toimittamisesta. Ohjeet olivat myöskin täysin käyttökelvottomat (siansaksa englantia google translatorilla).
- Vaasa, Finland - ()
3/5 Varsinainen härveli joka sopii askartelijalle jolla ei hermot

petä kasattaessa. Ohjeet aika surkeat. Lopuksi kun saa

kasaan niin ihan kivaa tunnelmaa luo viinin, juustojen ja

muutaman kynttilan lisäksi tuo pieni kotiplanetaario
- Kotka, Finland - ()
2/5 Erittäin tunnelmallinen ja mukava valo. Oli hauskaa kasata. Kuviopallon sisäpinnassa oli tarra huonosti kiinni, mutta se ei vaikuttanut kuvioiden muodostumiseen. Kätevästi kaksi vaihtoehtoa virralle, patteri tai virtajohto. Tykkäsin, mutta hinta turhan korkea laatuun nähden.
- Pohjankuru, Finland - ()
2/5 Paperinen/pahvinen helvetti jossa jotain reikiä joista valo sitten loistaa lävitse seinään. Tämä hirvitys pitää ensin koota ja on meinaan hankala koottava. Tunnin päästä kun olin saanut koottua niin huomasin että muovit oli jäänyt pahvin päälle joten perseelleen meni ja kun ei ollut ohjeita muutakuin kuva josta ei selvää saanut. Kerran kokeilin kokoamisen jälkeen ja sit eikuin roskikseen kiitos nam. En todellakaan suosittele kenellekkään moista turhaketta.
- Turenki, Finland - ()

Starsky

Proyector de Estrellas

★★★★★
★★★★★
16 Comentarios

Proyector de estrellas, ideal para cuando requieras darle un toque romántico a tu cita o para los amantes de las estrellas. Ahora si puedes decir que le puedes bajar las estrellas a tu pareja.

12.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 16.95
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock
- Next shipment is in about h hours i minutes and 00 sec
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares