PIR Auto LED | Lámpara Sensor Movimiento
La luz LED con sensor de movimiento ajustable es adecuado para muchos usos, tales como closet, escaleras, luces de noche.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Jari I.
  Jari I. (2017-09-29)
 • Foto del producto de Tero K.
  Tero K. (2015-10-31)
 • Foto del producto de Tapio A.
  Tapio A. (2015-07-14)
 • Foto del producto de Petteri P.
  Petteri P. (2014-11-25)
 • Foto del producto de Ilari U.
  Ilari U. (2014-09-08)
 • Foto del producto de Ilari U.
  Ilari U. (2014-09-08)
 • Foto del producto de Nope
  Nope (2014-08-21)
 • Foto del producto de Nope
  Nope (2014-08-21)
 • Foto del producto de Sakari N.
  Sakari N. (2014-06-23)

5/5 Erittäin hyvin valaiseva ja herkästi liikkeeseen reagoiva.Tuotteen laatu erittäin hyvä ja useita säätömahdollisuuksia.Hinta myös erittäin halpa.Suosittelen!
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Yllätyin todella positiivisesti miten tehokkaat ledit on, ja kuinka hyvin liiketunnistin toimii.. Ostaessa ajattelin tarvitsevani käyttöpaikkaani kaksi tällaista, mutta yhdellä pärjaa hienosti. Eihän tätä ole tietenkään suunniteltu auringon veroseksi, mutta yövalona toimii hyvin :)
- Kaustinen, Finland - ()
5/5 Laite on monipuolisempi kuin luulinkaan. Löytyy valokirkauden säätö, paloaika yms. joita tarvitaan eri tilanteissa. Käy hyvin vaatekomeroon m wc. yms. tilojen valaistukseen jossa vain käydään pikaisesti eikä valokytkintä löydä tai viitsi käyttää. Sähköttömiin tiloihin erinomainen lisä.
- Rimmilä, Finland - ()
4/5 Ihan ok ostos! Pienellä rahalla sain puuliiteriin valon mikä syttyy liikkeestä. Valon kestoa ja syttymis kirkkautta voi säätää. Alkuun ei meinannut syttyä ollenkaan, mutta hiemaan paristoja liikuteltuani rupesi

förkkimään.
- Riihimäki, Finland - ()
4/5 Makuuhuoneessa, ettei tarvi pimeessä mennä nukkumaan. Patteri menee vain kuukaudessa-parissa kun liiketunnistin sytyttää sen valoisallakin. Muuten oike8in hyvä.
- Söderkulla, Finland - ()
5/5 Vessassa yövalona. Toimii erinomaisesti. Hyvä kun voi säätää aikaa ja valoisuutta. Kiinnitys ainoa ihmetys. Ei kaakeliin viitti porata? Sopivan pieni ja näppärän näkönen. Matka Kiinasta Suomeen kestää hiukan kauan. Tyytyväinen olen kuitenkin ja voin suositella moneen eri käyttöön. Yövaloksi tms...mitä ihmettä tänne pitää kirjottaa, kun koko ajan herjaa liian lyhyestä arvoista.
- Jkl, Finland - ()

PIR Auto LED

Lámpara Sensor Movimiento

★★★★★
★★★★★
57 Comentarios

 • Tax free
 • 30 day return policy
General:

La luz LED con sensor de movimiento ajustable es adecuado para muchos usos, tales como closet, escaleras, luces de noche. La luz es mucho espacio para el ajuste: la sensibilidad al movimiento, los LED de brillo, la luz-en el tiempo (continuo, 20, 60, 90). También es fácilmente sujeta a la pared con dos tornillos o la etiqueta incluye magnético. Opera con baterías 4xAAA.

 


Garantía:

6 meses

7.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 9.95
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock over 5 pcs
- *Delivery time 2-4 weeks

Productos similares