PIR Auto LED | Lámpara Sensor Movimiento
La luz LED con sensor de movimiento ajustable es adecuado para muchos usos, tales como closet, escaleras, luces de noche.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Jari I.
  Jari I. (2017-09-29)
 • Foto del producto de Tero K.
  Tero K. (2015-10-31)
 • Foto del producto de Tapio A.
  Tapio A. (2015-07-14)
 • Foto del producto de Petteri P.
  Petteri P. (2014-11-25)
 • Foto del producto de Ilari U.
  Ilari U. (2014-09-08)
 • Foto del producto de Ilari U.
  Ilari U. (2014-09-08)
 • Foto del producto de Nope
  Nope (2014-08-21)
 • Foto del producto de Nope
  Nope (2014-08-21)
 • Foto del producto de Sakari N.
  Sakari N. (2014-06-23)

5/5 Hyvä valo portaissa ja eteisesessä, on yllättävän kirkas ja herkästi liikkeeseen reagoiva. Useita säätömahdollisuuksia. Voin suositella moneen eri käyttöön.
- Kouvola, Finland - ()
4/5 Tute on kun tehty esim vaatekaapin oveen . Pimeessä kun avaat kaapin oven liiketunnistin tunnistaa ja valo syttyy . Suosittelen tuotetta , hinta vain saisi olla mielestäni lähempänä 5 euroa .
- Porvoo, Finland - ()
5/5 Tuote on toiminut yövalona. Säädettävyys on hyvä, sekä sitä, miten pimeää tulee olla liikkeentunnistuksen aktivoitumiseen sekä valon kirkkautta voidaan säätää. Mukana tulee tarra, jolla valon saisi halutessaan helposti kiinni seinään.

Yövaloksi kirkkaudeksi riittää heikompikin, liikkumisvaloksi vaikka mökille voi säätää kirkkautta lisää.
- Kuopio, Finland - ()
5/5 Tämä on ollut hyvä ostos. Sisävaloksi tämä tais olla tarkotettu, mutta meillä se laitettiin ulos roskakatoksen ovensuuhun. Parin kuukauden käytöllä voin todeta sen hyväksi. Pakkasta tuona aikana on ollut kolmekymmetäkin astetta ja valo toimii yhä. Se syttyy sopivan matkan päästä ja roskat näkee hyvin lajitella.
- Masku, Finland - ()
4/5 eteisenportaikkoon laitoin ku vanhatalo ja valokatkasija vain toisessapäässä portaikkoa.tosi hyödyllinen lamppu.ainoana miinnuksena sanoisin,et käyttönapit pitäisi olla ulkopuolella,et sais virran katkaistua helposti jos valoa ei tarvi.
- Sievi, Finland - ()
5/5 Hyvä yövalo esim. vessaan, on yllättävän kirkas. kiinnike mahdollisuuksia olis saannu olla enemmän ku eihän sitä viitsi kaakeleihin porata. Mutta kestäähän se tarranauhallakin kiinni.
- Järvenpää, Finland - ()

PIR Auto LED

Lámpara Sensor Movimiento

★★★★★
★★★★★
64 Comentarios

 • Tax free
 • 30 day return policy
General:

La luz LED con sensor de movimiento ajustable es adecuado para muchos usos, tales como closet, escaleras, luces de noche. La luz es mucho espacio para el ajuste: la sensibilidad al movimiento, los LED de brillo, la luz-en el tiempo (continuo, 20, 60, 90). También es fácilmente sujeta a la pared con dos tornillos o la etiqueta incluye magnético. Opera con baterías 4xAAA.

 


Garantía:

6 meses

7.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 9.95
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock 5 pcs
- Next shipment is in about h hours i minutes and 00 sec
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares

Products you might be interested in: