Antena para Carro | Anti-Estática Aleta
Ten un accesorio y una herramienta útil en tu carro. Es en realidad una antena!

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de AARE K.
    AARE K. (2014-10-14)

5/5 hyvä hinta/laatu suhde! Viidentähden tuote melkein! Jos miinuksia haetaan niin: "ledi" valo evän perässä, tarra kiinnitys vähän heikko ,mutta on pysynyt kiinni.. Suosittelen olen tyytyväinen tuotteeseen.
Heikki S. - Riihimäki, Finland - ()
4/5 Vaikutti ennen tilausta jo suhteellisen halvalta tuotteelta, päätin testata ja nyt on jo autossa kiinni. Liiman kanssa joutu hieman temppuilemaan kun tuo tarrapinta oli hieman huono... Tuossa perässä myös joku ihmeellinen ledi lamppu jonka itse olin ainakin repinyt pois ja jouduin tekemään siihen pienen patentin. Tyylikkäältä näyttää ja hienosti komeilee tuolla auton katolla :) Suosittelen 4/5!
Jussi T. - Heinola, Finland - ()
2/5 Kätevä (lisävarusta) tuniki vehkeisiin,ei kylläkään pysyny katolla,ensimmäisillä reissuilla pudonnut,vaikka omastamielestä puhdistin kunnolla alustan ennen kuin liimasin kiinni suunnittelinsuojaavani pienen puhelimen antennin sillä piiloon mutta eipä kerinnyt käyttöön,suosittelen semmoseen autoon jossa vahapinta heikompi kova kilto ei toiminut tässä tapauksessa,,
Kari K. - Muhos, Finland - ()
5/5 Täysin odotusten mukainen tuote laadultaan ja malliltaan. En ole vielä kiinnittänyt minnekään. Tämä tuote ei tule itselläni lainkaan feikki-antenniksi, vaan aivan muuhun käyttöön; ilmanohjaimeksi auton alle.
Juhana L. - Huissi, Finland - ()
5/5 Tuote oli sitä mitä pitikin eli musta koriste evä. Ei moitittavaa. Annan plussat helposta asennuksesta ja tarran pitävyydestä (8kk nyt jo katolla pysynyt).
Janne P. - Joensuu, Finland - ()
4/5 Tuote on hyvä tai loistava, kiinnitys oli helppo ja psyy kyllä varmasti. Tosi hyvä toimii miten luvattiin...:) Hyvä evä. Prantaa aerodynamiikkaa. Saako noita pelkkänä koristeena käyttää julkisesti suomessa?
AARE K. - Raisio, Finland - ()

Antena para Carro

Anti-Estática Aleta

★★★★★
★★★★★
8 Comentarios

Ten un accesorio y una herramienta útil en tu carro. Es en realidad una antena!

Especificaciones:

  • Dimensiones: 15.3x7.3x6.5cm

3.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 7.95
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock
- Next shipment is in about h hours i minutes 00 sec
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares