Antena para Carro | Anti-Estática Aleta
Ten un accesorio y una herramienta útil en tu carro. Es en realidad una antena!

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de AARE K.
    AARE K. (2014-10-14)

4/5 Ihan tyylikäs ja nostaa vanhan autoni hintaa selvästi :). Aiemmista arvosteluista luin, että ei välttämättä pysy hyvin katolla. Siksi puhdistin hyvin kohdan, johon laitoin evän. Ka pistin myös lisäliimaa. On pysynyt katolla vaikka välillä on ollut -14 astetta ja välillä +5.
- Forssa, Finland - ()
5/5 hyvä hinta/laatu suhde! Viidentähden tuote melkein! Jos miinuksia haetaan niin: "ledi" valo evän perässä, tarra kiinnitys vähän heikko ,mutta on pysynyt kiinni.. Suosittelen olen tyytyväinen tuotteeseen.
- Riihimäki, Finland - ()
2/5 Kätevä (lisävarusta) tuniki vehkeisiin,ei kylläkään pysyny katolla,ensimmäisillä reissuilla pudonnut,vaikka omastamielestä puhdistin kunnolla alustan ennen kuin liimasin kiinni suunnittelinsuojaavani pienen puhelimen antennin sillä piiloon mutta eipä kerinnyt käyttöön,suosittelen semmoseen autoon jossa vahapinta heikompi kova kilto ei toiminut tässä tapauksessa,,
- Muhos, Finland - ()
4/5 Vaikutti ennen tilausta jo suhteellisen halvalta tuotteelta, päätin testata ja nyt on jo autossa kiinni. Liiman kanssa joutu hieman temppuilemaan kun tuo tarrapinta oli hieman huono... Tuossa perässä myös joku ihmeellinen ledi lamppu jonka itse olin ainakin repinyt pois ja jouduin tekemään siihen pienen patentin. Tyylikkäältä näyttää ja hienosti komeilee tuolla auton katolla :) Suosittelen 4/5!
- Heinola, Finland - ()
5/5 Täysin odotusten mukainen tuote laadultaan ja malliltaan. En ole vielä kiinnittänyt minnekään. Tämä tuote ei tule itselläni lainkaan feikki-antenniksi, vaan aivan muuhun käyttöön; ilmanohjaimeksi auton alle.
- Huissi, Finland - ()
5/5 Tuote oli sitä mitä pitikin eli musta koriste evä. Ei moitittavaa. Annan plussat helposta asennuksesta ja tarran pitävyydestä (8kk nyt jo katolla pysynyt).
- Joensuu, Finland - ()

Antena para Carro

Anti-Estática Aleta

★★★★★
★★★★★
9 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy
Ten un accesorio y una herramienta útil en tu carro. Es en realidad una antena!

Especificaciones:

  • Dimensiones: 15.3x7.3x6.5cm

3.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 7.95
Cantidad  Añadir al carrito »
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares

Products you might be interested in: